Yarassch.....pogadamy wieczorkiem, lepiej sie przygotuj...bedzie dym....... hahahahh :D:D
-
-
HO Ho Ho
heh nie musisz opowiadac wszystkim o mojej wojnie z 20 pierogami:) ktora zreszta wygralem heh:) i po zjedzeniu dalej bylem glodny:)
yarassch - 100% poparcia:) heh
Mój Mikołaj a raczej Pani mikołajowa skarżyła się na małą ilość dostępnych pamiątek Cracovii! Dostałem czarny kubek Cracovii, worek słodyczy i coś jeszcze... :)
No to sie wypowiem bo fajny temat :)
Ja tez nie lubie tego kompotu :)
"Kalendarz" z czekoladkami tez pamietam, zreszta siostra w tym roku taki dostala.
U mnie jeszcze jest taka atmosferka Mikolaj i przyczajka bo mam duzo mlodsza siostre i ona jeszcze nie uswiadomiona jak to jest z Mikolajem ;)
Dostalem kaske, standardowo kometyki, duzo slodyczy i tez juz ich niema.
PS. A coz to jest 20 pierogow ?? to chyba na rozgrzewke ;)
Ciekawe ile dzieciakow przez ten temat sie dowiedzialo ze nie ma Mikolaja ;) ??
Właśnie się pojawił u mnie drugi, spóźniony Mikołaj i zostawił mi kosmetyki.
A ja nic niedostałam ":((((((((((((((
Evcia to musisz zdzielic Pokusia lopata ;)
Jeszcze sie dzien nie skonczyl chodz powinnas dostac poprzedniej nocy, no chyba ze bylas niegrzeczna ;)
"PS. A coz to jest 20 pierogow ?? to chyba na rozgrzewke ;) "
heh no dla mnie to niezla przeprawa byla,szczegolnie ze posypałem sobie je kulkami bekonowymi i pieprzem:) heh fakt faktem ze bylem dalej glodny i dzieki temu bede walczyl z 25:) podnosze sobie poprzeczke.
ja dostałam łosie, bieliznę ;) i słodycze a potem coś bardziej rozpalającego zmysły ;)
Ja jak sie spodziewalem nie dostałem nic więc sam se nakupiłem słodyczy i se jem:)
Ahaaa i od około 8 roku życia przestałem wierzyć w mikołaja jak wyczaiłem, że dziadek jeździ do sklepu po pomarańcze a babcia chowa podejrzana reklamówkę w to samo miejsce:)
No i poźniej się dziwisz, że się zniechęcił...
docent heheheheh może rzeczywiście moj błąd:) Poprawie sie na przyszły rok:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)