znalazłem taką strone zamiast łagodzic spory mysle ze ta strona ja podsyca
[url]http://www.antywisla.spec.pl[/url]
Wiadomość zmieniona (03-12-04 15:30)
-
-
bedzie na Cracovie
Dzieki ,szukalem takich informacji :http://www.cracovia.krakow.pl/forum/read.php?f=4&i=52811&t=52811
To się ktoś napracował...:(
Wogóle niepotrzebne :/
Cala prawda!!!!!!!!!!!!!!!
Kibice ? klub ? a pewnie brak umiejętności twórczych zmusiły GTS Wisłę do przywłaszczenia sobie hymnu który wcześniej był pieśnią Cracovii. Pieśń ta śpiewano na Cracovii w czasie zaboru austriackiego łączyła w sobie patriotyzm narodowy z klubowym.
Hymn śpiewany na Cracovii !!!
Jak długo na Wawelu
Brzmi Zygmuntowski dzwon
Tak długo w sercach naszych patriotyczny ton
Powstanie kraj nasz cały
Zwycięży polski ród
Zwycięży też Cracovia
Biało-czerwony klub
GTS Wisła Kraków przywłaszczyła sobie ten hymn z jakiego powodu ? braku umiejętności twórczych ? czy zamiłowania do przywłaszczania sobie tego co do nich nie należy (patrz oświetlenie, patrz piłkarze)
bardzo dobra strona !!
coś PIĘKNEGO !! :) wielkie brawa dla pana który ujawnił historie !!
Wiadomość zmieniona (01-12-04 22:21)
Parol, o tym byl juz osobny watek, zalozyl go Senior Blues. Nie zmienia to faktu... ale nie bedziemy chyba zawracali Wisly kijem?
A w ogóle strona przy bliższym poznaniu niesympatyczna, przypomina mi niestety ubeckie fałszwki z stanu wojennego. Nie wierzę po prostu, że to mógł założyć rozgoryczony wiślak. Co do szczegółów, nie przeszkadzało mi, kiedy Kosa intonował 'legła, legła Warszawa', nie przepadam jakoś za dzisiejszą Legią.
troche przesady samam strona prosta jak cep -ale informacje potrzebne tylko czy trafia i na jaki grunt - niektórzy wiedza to wszystko od dawna a kibice z gorszej strony bloń gtesiaki i tak prawdy nie przyjmuja -odrzucaja ja zawsze
Moderatorze, jak zawsze gdy napiszę trochę prawdy to wycinasz moje posty. Przyzwyczaiłem się już.Moja sygnaturka jest dla ciebie. I jeśli myślisz,że dzięki ukrywaniu niektórych faktów jesteś lepszym pasiakiem, to ci współczuję.
Pozdrawiam.
co znowu?
To nie ja napewno bo na HP nie zaglądam więcej niż raz na tydzień - ale co znowu się stało???
Sorry Karvin,wiem, Ty jesteś na to za poważny.
żeby przypadkiem mi się nie dostało... oświadczam iż nie jestem moderatorem :) nigdy nie byłem... i pewnie nie będę :)
Są gusta i guściki czyli - jak to w sieci - dla każdego coś miłego!
A propos modów, też mam coś do dodania: dlaczego w moim poście zmieniliście 'legła, legła Warszawa' na 'Legia, Legia Warszawa'? Wygląda, że ja i gtx mamy u was tyły...
No i jeszce raz to samo. Dziękuję, jesteście po prostu super, pogratulować.
docent to autokorekta... :)
Jestescie biali jesteście czerwoni jesteście Cracovia - kompleksów synonim.
Wiadomość zmieniona (03-12-04 13:11)
Ale ci się piesku rymnęło, ale ja też potrafię
Czerwone koszule, a niebieski dres
Zawsze dacie d..., gdy interes jest.
Macie jeden kompleks mocno zapomniany
Kiedy to G w nazwie, nie znaczył gówniany
Wiadomość zmieniona (03-12-04 14:24)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)