dziala wam gg????? teraz
-
-
Działa wam GG??
działa
narazie oki
działa :)
Internet i komputery
IAR, MD /2004-12-18 06:11:00
Dziury w komunikatorze Gadu-Gadu
"Gazeta Wyborcza": Poznańscy informatycy wykryli dziury w najpopularniejszym polskim komunikatorze Gadu-Gadu. Według informatyków, błędy w programie umożliwiały komuś z zewnątrz przejęcie całkowitej kontroli nad komputerem.
Pozwalały na przejęcie hasła do komputera, podpatrzenie tego, co użytkownik robi w banku internetowym, kopiowanie plików czy wejście do sieci w firmie.
Poznaniacy natychmiast skontaktowali się z autorem Gadu-Gadu, Łukaszem Fołtynem. Ze strony www.gadu-gadu.pl można już ściągnąć odpowiednią poprawkę do programu.
a jak u Was teraz sytuacja z gg bo mi nie dziala :((
Wszystko jak w najlepszym porzadku :))))))))
wszystko działa
ok dzieki u mnie tez juz wporzadku :)
17 dni później
A teraz cos chyba znowu padlo :(
kurde, mi tez nie dziala :/
Mi raz dziala, a raz nie :/
Tylko mi "sloneczko" mruga z zoltego na czerwone i spowrotem :/
kkk_84 - sorki ze tak dlugo ale nie patrzylem do tego tematu. Niestety nie znalazlem tej plytki :( i nie mam pojecia komu ją moglem porzyczyc...Mialem tam zajebiste piosenki dla kibicow,doping Arki,zdjecia,super bajerki,Arke na manieczkach...:-/ ehh. Jeśli czyta to osoba ktorej porzyczylem plytke to moze mi juz oddac...heh.Masakra. A co do gadu to miażdży system :-/ zwała totalna,pamietam ze kiedys nie bylo problemow,a teraz? nie ma dnia zeby sie cos nie zacielo,dlatego ja siedze na tlenie.Na gadu wchodze tylko jak chce cos przeslac do znajomych z gadu,np mp3 albo cos.
Ta awaria to była kropla które przelała czarę :(
GG mówię do widzenia, witam Tlen.
25 dni później
Dziala ? ;)
padlo
Nie dziala....
ps.
Zastanawialem sie czy ktos odswiezy topic ;-)
ooo kurva mi też nie działa.
pora na plan B. TLEN.PL
DZIALA :)))
dziala! :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)