temat na odmulenie snieg za oknem wiec pomysl....ile masz rodzaji vlepek 1 CRAXY 2 ZIOMKOW--->liczby i ktora twoim zdaniem jesy najbarzdziej odjechana....
-
-
\\\\\\\\ODMULACZ>>>
Mam tego ze 7 rodzaji porozlepianych po domu , a tak to z gumy bumer troche , lubie szydełkować , ostatnio zrobiłem sobie pasiastą skarpetke wszystko idzie ku lepszemu SORY ZA OFF TOPIC
93 Cracovii
27 Areczki - juz za niedługo sie znacznie powiększy :)
5 Czarnych Jasło
ale Wy słabiaki jesteście ;) ja już licze :
Cracovia ( oficjalne i nieoficjalne ) - 117
Tovi - 3
Arki - 92
Sandecji - 9
Tychow - 8
Czarnych -7
Korony ida pocztą ;)
Poloni - 2 :( ale bedzie wiecej
Stali juz się nie załapałem
Victorii wogole nie słyszałem o vlepkach
U Leszka też cieniutko
Vlepek to mam juz tylko ok 500 w pudelku, drugie tyle wyslalem do Anglii, a trzecie tyle sam rozlepilem;)
ale oczywiscie chodzi o te ktore sie nie powtarzają ?
A tak ogolnie mowiac o vlepkach!
To mam dow was pytanie??
czy moge gdzies dostac jeszcze nasze??Dziasiaj sie pyatelem na kaziku i powiedzieli ze dopiero na wiosne :(
A ja musze wyslac do Poznania kilkadziesiat!!!!!!!!
Poczekajcie az sie wypowie Rock albo Adam ;)
Cracovia - 77
Arka - 12
Czarnych 20 ( w tym pare podwujnych )
Polonia - 1
ja w tej chwili mam duzo wiecej vlep Cracovii od vlep Areczki, nie bede liczyl bo troche tego jest,no ale w Gdyni przeciez tez mozna slawic Cracovie :)
Co Ci powiedzieli? Ze na wiosne? :) hehehe... chyba sobie chca urlop zrobic... ale ja ich odwiedze... nie bojcie nic!
a wogole ktos wie ile wszyslo tych wszystkiich nieoficjalnych vlepek??? i gdzie mozna dostac wiekszosc z nich??
57 -pasów;-) każda inna;-)
11- Arki
2-Poloni
1- KOrony
Bidziss!!!!!!! jutro przychodze do Ciebie po te podwójne Czarnych;]
ja tyż :)
-=KsC_Qr2nOw=- weź dla mnie też,tak po sąsiedzku:) Miałem podbić na maila do Ciebie,mówiłeś że jest w profilu...Albo ja jestem ślepy albo go tam nie ma...Pozdro.
aaa może już nie ma;] crax.aqr2now@interia.pl kurwa;/ modowie ja mam ochote wpisywać nazwe ,,cra.xa" a nie Pasy co to kurwa komuna? nie wolno wypowiadać się o własnym klubie tak jak mi się podoba?
Wiadomość zmieniona (23-11-04 15:22)
****,a ja wyslalem na to co bylo przedtem:) ehehhe czyli tam na poczatku ma byc CRAXA,to wysylam raz jeszcze.
poszło,możesz edytować post.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)