nie tego sie nie da komentować poprostu hamstwo szczypta niezłego debilizmu jak można demolować autobusy i tramwaje.Ale cóż w takim kraju żyjemy co wszystko musi być zniszczone lub obsmarowane
-
-
Autobusy
Wiec wielkie sorry dla mg za to wziecie go za psa
Klima to nie RoMan.
Mg pewnie ze chce sie zalapac...
DEMENTOR jak chcesz pouczac to poszukaj kolegow na podworku!!
....JEJ ODDALEM SERCE SWE, ONA NAJPIEKNIEJSZYM SNEM...
CRACOVIA!!
a kim ty renifer jesteś że do mnie takim tekstem jedziesz ??
Na forum kazdy moze sie wypowiadac !!!Czyzbym sie mylila;))
CRACOVIA MA ,TYS CHLUBA MEGO MIASTA!!
....
152 ten autobus tez jest dobry fajne sa klimaty i atrakcje szczególnie w okolicach olszy 2
heh mi sie podobał tekst jak wsiadaliśmy do 144 w pierwszą stronę: "dziendobry - przejmujemy autobus" ;-)) co oczywiscie wywołało awanture z "babciami w beretach" ;-)
poznaniak napisał:
> Wiec wielkie sorry dla mg za to wziecie go za psa
No problem.
Gorzej gdybyś mnie pomylił np. z bohaterskimi wyrywaczami kasowników i damskich torebek.
Znam ze dwóch kibiców GTS dla których mam szacunek, natomiast zero szacunku dla złodzieji, bandytów i bolszewików bez względu na to komu kibicują.
RENIFER72 napisał:
> Mg pewnie ze chce sie zalapac...
Wal śmiało - czekam na aplikację z cv i listem motywacyjnym.
Po co ci list motywacyjny....darmowe szkolenie dla twoich psow powinno wystarczyc;)mam nadzieje ze dobrze karmisz.................
CRACOVIO MA ,TYS CHLUBA MEGO MIASTA!!
RENIFER72 napisał:
> Po co ci list motywacyjny....darmowe szkolenie dla twoich psow
> powinno wystarczyc;)
No dobrze, skoro chcesz to urządzę szkolenie.
> mam nadzieje ze dobrze karmisz.................
Psim mięsem - sam musisz upolować.
Renifer to kobieta?
LiPtOoN napisał:
> Renifer to kobieta?
Raczej nie.
To ssak z rodziny jeleniowatych; uwłosienie gęste, racice mocne, szerokie, poroże u osobników obu płci, stadny (samce poza okresem rui samotne), półudomowiony i wszechstronnie użytkowany.
Gąsior,Gregu i inni tez jechałam wyjatkowo 144 i fakt było ostro;) Babcie troche zagieło:D Z ta jarzeniówka tez było nieźle i jak pyty na chama jeszcze do autobusu sie wpychały...a wszyscy białe kaski ciągną laski:D
RoMan..100% poparcia
Co do kasowników,to kasowników nie wyrywam w autobusie spiewam bo jest ciekawie..i co mam sie tego wstydzic??NIGDY!! A jeżeli ktoś lubi powrót do domu bez JAKICHKOLWIEK atrakcji to nie neguje tego.Kazdy lubi co innego.Ale nie musze być od razu hooliganem.Poza tym gratuluje dorosłości.Jak miałeś troche mniej lat to na pewno jechaliście cichutko w autobusie...przecież grzecze z was chłopaki;)
A ja przecież jestem gówniarzem demulującym tramwaje...hmm no super...
Wiadomość zmieniona (23-11-04 19:43)
PIĘTNASTKA RULEZZZZZZZ :]
Mg dzieki za tak obszerny opis;)ile to sie mozna dowiedziec o sobie....
CRACOVIO MA , TYS CHLUBA MEGO MIASTA!!
A ja jestem stalym bywalcem 179 i jest wporzadku.Mam i rownierz zatrzezenia ale to juz nie na forum.
Zawsze jade na C.RAXE i Wracam z niej razem z mielcem autobusem lini 179;]
Qrdwanów , ja też wracam z mielcem :>>>>> przeznaczenie ?? znamy sie ?
Rom an przepraszam niechciałem , zmienie sie obiecuje tylko pozwól mi kibicować Cracovii , prosze zaczne sznurować buty i nosic czapke .:)
do wszystkich którzy jechali z meczu autobusem z białymi kaskami (niepamietam juz numeru) : dzis jechałem nim do szkoły! ;-) wlepki jeszcze były, i oczywiscie duża"BÓG WYBACZA...." na suficie;-), lampe wstawili już nową - oczywiscie nie taką ładną jak poprzednia, urwana poręcz tez juz jest zastąpiona ;-) reszty szkód nie widziałem;-)
miło sobie tak meczyk przypomniec...
Wiadomość zmieniona (23-11-04 22:10)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)