dlaczego u nas jest tak a nie tak...:)chodzi mi o to ze mozna by jakos zagospaodarowacv hajs i np 1 wazny wyjazd w rundzie powinien byc za free przynajmniej dla malolatow i do tego pomoc typkom od oprawy bo to wszystko jest zakrecone jak sloik dzemu haha co myslicie???
-
-
co myslicie o....???
"typki od oprawy" heh
Trzeba pogadac z kims kto ma dojscie do osob ktore zajmuja sie wyjazdami.Jak wczesniej ktos powiedzial w innym temacie,ze mozna 1 zlotowke od kazdego kupionego biletu przeznaczyc na dofinansowanie.I tak powinno to wygladac,bo z tego co widze to bielety pojda w gore od rundy wiosennej.
no gdyby 1 zl od kazdego biletu , to byloby dobrze , klub az tak biedny nie jest zeby tej kasy nie mogl dac ,a przyslowiowa 'wisla' wyjazdy ma prawie za darmo , placą tylko bilet na stadion , czyli mecz wyjazdowy tanszy od meczu u siebie , i w sumie nam bedzie ciezko rownac sie z nimi liczbami wyjazdowymi , a naaaaprawde wieleeee osob nie jezdzi poniewaz nie ma kasy ( najwiecej chetnych 15-18 lat wg mnie ) ... i to byloby dobre , gdyby jakies dofinansowanie konkretne bylo !
tak...tak...jestem w 100% za!!!!!!!przeciesz kazdy bylby wtedy zadowolony...pilkarze-lepszy doping,dzailacze-wygrana druzyny(lepszy doping):),no i my...KIBICE.PRZYKLAD:gdyby u nas cos takiego funkcjonowalo to w katowicach bylo by nas ok.1,5 tys.i moze wtedy nasza druzyna wygrala by mecz bo doping bylby z.jebisty:P
dzialacze pomyslcie o tym:):):)
Pomysł dobry i do zrealizowania.
Pomysł wspaniały jakby dało się go zrealizować to super!! :D
czarno to widze :)
ja mysle inaczej darmowy wyjazd plus fajna atmosferka na meczu i jest ciekawy narybek cos dla piknikow cos dla druzyny cos dla ultras i cos dla....haha czasami mnie w...sytuacja jak malolaty marudza nie mam kasy itp(ale checdi maja) wiec jestem za przymusowa doplata do biletow i np typki do 17-18 lat na wyjazdy za free no przynajmniej na 1 na runde(narazie)haha reszta placi co wy na to ?wiem wiem...chu..z tego:)
Dobrz pomysl :D
jestem za:D:D:D
ale i tak pewnie nie wypali;/ no ale bądżmy dobrej myśli:D
Czemu tego ktoś nie wymyślił jak ja miałem 16 lat?? hehehe;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)