Pooglądamy razem?
Na boisku jedyny krakowianin w reprezentacji- nasz wychowanek Tomek Rząsa oraz prezentujący ostatnio świetną formę Krzynówek.
Parka Giza- Baran na pewno lepiej poradziła by sobie niż Szymkowiak z Kałużnym.
O! Właśnie grożnie strzelał Krzynóek.
-
-
Francja - Polska
Na razie najlepszym graczem Dudek ze 3 "setki" juz wyjął :)
No i skończyło się 0:0
Najlepsi na boisku:Dudek,Kłos,Kosowski,Krzynówek I Frankowski coś tam próbowali szarpać ;)
Najsłabsi:Zdecydowanie Żurawski,słabiutko Szymkowiak,Kałużny...
To takie moje skromne zdanie...
Ogólnie mecz niezły w wykonaniu naszych gwiazdek... ;)
Żurawski najsłabszy? Eee...
Mimo sympatii według mnie niestety Szymkowiak.
Potem wszedł za niego Mila i grał ten sam piach :-/
Kłosek za to przechodził samego siebie. Brawo brawo! Dudek jeszcze lepiej.
Franek mimo że nic nie ustrzelił nie chodził sobie tylko po boisku i to się chwali.
Kosowski tez odzyskuje charakter (przy okazji nauczył się bronić).
Wasz Rząsa w pierwszej połowie przyprawiał mnie o zawał, ale potem się trochę rozkręcił. Jakoś jednak boczni obrońcy mnie nie przekonują (czy to Rząsa, Baszczu, czy Żewłak, choć ten ostatni najlepiej z nich chyba dzisiaj).
I jeszcze powiem, że cieszy mnie, że epizodzik zagrał Rasiak. Też coś próbował - i dobrze! W końcu znalazł sobie klub, bramki strzela. Nie jestem entuzjastą jego talentu, ale facet też pokazuje, że ma ambicję.
Chociaż momentami pod naszą bramką było ojojojojoj, uważam, że mecz był niezły. Przyzwoita gra, przyzwoity wynik. Gratulacje dla trenera (skończył eksperymentować z dyjamentami i inną biżuterią, to i wyniki przyszły).
Jak zapowiadają jeden ze sparringów na wiosnę będzie w oparciu o polską ligę, więc się może który z naszych załapie?
Dużo naszych kibiców na stadionie. Wszędzie było widać nasze flagi.
Francuzi przy nas coś marnie wyglądali.
Pokazali kolesia na początku z szalikiem (L).
Ehh gdyby Jacusiowi wtedy piłka dobrze siadła.........
--------------------------
Nowa nadzieja polskiej stolarki Gregory "The Wood" Rasiak
Ogólnie mecz dobry. Dużo okazji, zabrakło tylko bramek.
Polacy:
Najlepiej Dudek. Bronił wspaniale, i dzięki niemu nie straciliśmy gola.
Krzynówek coś tam się starał, ale nie miał szczęścia. Kosowski wraca do formy, zagrał przyzwoicie. Frankowski, osobiście mi się nie podobał a jak zmarnował tą sytuacje z kontry to aż mi ręce opadły. Żurawski, Kłos pozytywnie.
Najgorszy jak dla mnie środek obrony. W pierwszej połowie byłem załamany co oni wyprawiają. Dawali się wyprzedzać i raz za razem Francuzi groźnie atakowali. A już najlepsze było jak zderzyli się ze sobą i podali piłke na 16 metr nie krytemu Francuzowi. Dobrze że był Dudek!
Szymkowiak - tragedia. Ta panienka nie nadaje się do kadry. Nie moge na niego patrzeć. Ale zmienia go Mila i również beznadziejnie. Temu kolesiowi może czas podziękować. Ciągle wystraszony i przerażony. Ma już przecież 22 lata nie powinien grać jak dziecko.
Ogólnie mecz dobry. Francji gratulujemy skuteczności :]
Hmm mecz niezły .. :) podobała mi sie 1 nasza akcja i wszystkie Francji .. :)
i oczywiście FALA na stadionie ;) bosko im to wyszło ;)
57 dni później
Nie wiem czy zauwazylisice ale na meczu polska-francja byly widoczni ci frajerzy z jagielloni,idioci w koszulkach jeszcze
to byli kibice Lens a nie Jagi-z Białegostoku autobusy jezdzą tylko do suwałk wiec nie mogli tam dotrzec....
hehhe,niestety nie oni mieli cale biale koszulki z herbem na srodku taki duzym,w sektorze polskim!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)