Tak. I co na to rabarbar?
-
-
Top lista "ciekawych" napisów ...
Temat jest smieszny :)
W Borku mury sluza do pisania wiadomosci dla mieszkancow, np na jednym z nich, na samym srodku petli: "Artur Gadocha, Ty stara ruro ... ". Na trasie, ktora ten gosc codziennie chodzi.
Ale mistrzostwem dla mnie byl napis na Klinach. Koles ma mur wokol domu, a nad murem swego czasu wystawala korona chyba czeresni. Ktos na murze napisal: "Tutaj sa pyszne czeresnie". Po kilku dniach napis zostal zmyty przez wlasciciela muru, ale nastepnej nocy pojawil sie nowy: "Czemu zmazales? Przeciez czeresnie sa dobre" :)
Antywiślacki napis z placu zabaw: "JE..Ć EMO"
[IMG]http://i34.tinypic.com/2dcd6ix.jpg[/IMG]
jak dla mnie nr 1 w Krakowie :)
nie wiem czy bylo nie sledzilem tego watku.. na os. willowym w hucie jest (a w zasadzie byl) napis wisla, ktorego ktos przerobil dodajac kilka liter i teraz jest wieslaw ;)
Wieslaw jest tez na Bronowickiej.
TD jak ci przeszkadza to nie czytaj i nie rób głupich docinek. Jak nie masz nic do napisania konkretnego w temacie to przynajmniej nie piernicz głupot nie na temat jak to masz ostatnio chyba w zwyczaju robic w innych tematach.
swego czasu był w Krakowie z napisu Wisła powstał Wisława Szymborska
Chwile temu na Piaskach:
KRAKÓW MOIM MIASTEM
PIASKI MOIM OSIEDLEM
CRACOVIA MOIM ŻYCIEM
wisła MOJĄ K.R.Ą
Jaf Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> "Stoki Poland Alkoholand"
>
> na os. Na Stoku
Maczałem w tym palce :D
Tylko małe sprostowanie, napis był z błędem "STOKI POLAND ALKOCHOLAND" ;)
6 dni później
Może niesmieszne ale zauważyłem napis na murzy na ulicy Królewskiej " Świętochowice razem z Ruchem" długo on już tam jest czy jak? Żadna ze stron kibicowskich jak widać ni podejmuje działań.
6 dni później
W Katowicach na Urzędzie Stanu Cywilnego jest napis "Szczęść Boże Młodej Parze życzy GKS Katowice" :) Bardzo mi się to spodobało.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)