he he
zaraz sie tu zacznie napinka wiec rozumiesz ...
-
-
Jagiellonia - Arka
Mielec sprawdz maila...
BOOLA sprawdz teraz ty :)
dzieki dzieki ;-)
nooooo kawalek flagi! Prawie nowka :)
Brawo, brawo.
Replika bedzie?
Musi byc!!!!!!!!
To bedzie weteranka :)
Juz ma na swoim koncie przejecie w łapy wroga,podpalenie,odbicie przez Areczke i Lecha.
Poprostu wypas :)))))
Przydalo by sie ja wywiesic na meczu ;)
Moze ktos sie tym zajmie.Ale mysle ze na sam poczatek to trzeba ja zreperowac(moze sie myle nie wiem takie jest moje zdanie)
ŻADNEJ REPLIKI!
co najwyżej konserwacja, tak by widać było gołym okiem co przeszła... np. poprzez naszycie jej na czysty kawałek materiału....
natomiast wisieć może i powinna, bo to nie była sytuacja: spaloną końcówkę, pozostawioną przez rywala "na śmietniku" zabrano ze sobą - tylko odbito ją
tak przynajmniej ja rozumię, co byłoby a co nie honorowe
TD calkiem dobrze gadasz.Naszyc ja na plotno i wywieszac na kazdym meczu nasza weteranke :)
witam wszystkich pasiaków
wyjazd jeden z lepszych i nie chodzi mi o tą akcję, tylko tak ogólnie.... równe 27 godzin, duże problemy z powtotem do domu, ale na szczęście wszystko się udało i poszło po naszej myśli
o całej akcji pisać nie będę bo po co, a flagę to mam nadzieję, że już niedługo w Gdyni na jakimś meczu zobaczymy, a z nią Roberta z całą rodzinką :))))
pozdro
PS. Małe sprostowanie: z nami 17 osób z Lecha (w tym 5 z Piły), z Cracovii nikogo, to tylko tak dla ścisłości, bo ktoś wyżej napisał coś innego.
Wiadomość zmieniona (14-11-04 16:29)
slavoy napisał(a):
> PS. Małe sprostowanie: z nami 17 osób z Lecha (w tym 5 z Piły),
> [b]z Cracovii nikogo[/b], to tylko tak dla ścisłości, bo ktoś wyżej
> napisał coś innego.
Lippi to poco głupoty piszesz ?
Lipton Santo ma racje,nie bylo zadnych pasiakow na tym wyjezdzie.Z tego co sie dowiedzialem to wybieglo kilkanascie osob.
Zreszta co ja sie bede rozpisywal jak ma byc sprostowanie,takze sami sie dowiecie
WITAM BRACI Z CRACOVI!65 min.[do tej pory doping z obu stron kulturalny]JAGIELLONIA pozostawia tylko 1flage[wiadomo...]W momencie gdy CI co tak strasznie placza w tej chwili na forum JAGI, podpalaja flage,caly sektor ARKI wraz z przyjaciolmi z klubow zaprzyjaznionych[nie bede wymienial gdyz nie chce pominac zadnego]WPADA W FURIE!Sciagamy z plotu nasze flagi po czym kilkadziesiat osob przeskakuje przez plot i biegnie w kierunku kibicow JAGI ,ktorzy nie kiwneli nawet palcem aby zapobiec ponizeniu ktore ich spotkalo!
1.FAKT IZ KIBICE JAGI WBIJAJA SIE DO WAS NA FORUM,SWIADCZY DOBITNIE iz STRASZNIE ICH TO BOLI!
2.TLUMACZENIE SIE ZE NIE CHCIELI PODJAC WALKI GDYZ MIELI PO MECZU BARDZO WAZNA MANIFESTACJE[naprawde wazna]MOZNA WLOZYC MIEDZY BAJKI,GDYZ JAK JUZ POCZULI SIE BEZPIECZNI ODGRODZENI psiarnia,SAMI ZACZELI DEMOLOWAC PLOT[godna pozalowania pokazowka]
3.PO PROSTU BYLI ZESRANI[CO WYTYKAJA SOBIE NA WLASNYM FORUM]
I TO TYLE! DO ZOBACZENIA ZA ROK W 1 LIDZE[MNIEJMY NADZIEJE]
nARKA!!!!!!!!!!!!!!
Nie martw sie u nas tez Jaga sie napinala ale dzieki modom uniknelismy bezmyslnych komentarzy z ich strony :)
Mnie tam nie było,ale dostałem info od Arkowca,podobno pewne.Gość z tych bardziej kumatych...więc...
tacy dwaj napisał(a):
>... tak by widać było gołym okiem co
> przeszła... np. poprzez naszycie jej na czysty kawałek
> materiału....
dokladnie to samo dzisiaj proponowalem
Dzień dobry Panowie!
Jak już pisali moi koledzy wyjazd bardzo udany.
Dzisiaj siedząc w biurze dowiedziałem się iż typek którego mialiśmy okazję trochę sponiewierać przed sektorem jagi był rodowitym psiurem. Co prawda jako pierwszy bodajrze wyskoczył do obrony flagi za co należy mu się respect.. dostwał buty na ryj.. a w tym czasie jego białostoccy przyjaciele siedzieli na płotku 5 m dalej i palcem nie kiwneli...
Ale to już jest nieistotne bo na wiosnę zaspiewamy razem :
"OJ CO JA WIDZĘ CAŁA TRIADA JEST W I LIDZE"
pozdro z Gdyni
...i jeszcze Kolporter w Extraklasie ;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)