Strzałka.
Już, już niedługo...
Ciekawe jak będzie u Was z frekwencją na meczu z ZAGŁĘBIEM ???
5000 - 7000 nie robi na nas wrażenia, a KOCIOŁ jeśli chcecie zobaczyć to zapraszam na naszą stronę ( filmy zdjęcia )...
Takiej oprawy nie robi w tej chwili w Polsce NIKT. Zresztą - zobaczycie wiosną.
A... i przestańcie bredzić o "majstrze" w 2006 r bo to po prostu śmieszne i aż nie wypada.
Pozdro dla kumatych.
-
-
MIEDZIANA ZAGŁADA
hmm jak pamietam to w pierwszej lidze słabiutko u was bylo z frekwencja
dał byś linka na tą stronke najpierw !!
lubin gdzie to jest?
Sezon: 2003/2004
Data: 2003-09-12
Rodzaj: 2 Liga
Kolejka: 8
Widzów: 7500
czy to az taka okropna ilos kibicow?? hmmm
biorąc pod uwage brak lokalnego rywala oraz wielkosc stadionu wcale niczym nie imponujecie.
"Takiej oprawy nie robi w tej chwili w Polsce NIKT. Zresztą - zobaczycie wiosną."
Gratuluje oprawy Lech czy Legia mogą sie schować ..
:P
sluchaj, albo nie dorosles jeszcze poziomem do swoich kolegow, albo pierwszy raz w zyciu poszedles na mecz. zrobiliscie oprawe drugi czy trzeci raz z rzedu i juz sie napinacie ze jestescie najlepsi w Polsce. bedzie dobrze jak w ogole przyjedziecie.
oswietlenie jest to i ultrasowanie sie zaczelo :D
Ten mędrzec założył juz wczoraj równie mądry temat ale na szczęście ktoś to wyp.....
Spokojnie panowie... spokojnie.
Po pierwsze - raz jeszcze zapraszam na stronę ZAGŁĘBIA LUBIN.
Po drugie - cyt. "..Lubin gdzie to jest?.." - kup mapę baranie i sprawdź ( tylko mapę, nie globus... )
Po trzecie - co to za argument z tym dorastaniem do koleżków ?? Nikt się nie napina, to czyste fakty..
Po czwarte - jestem ciekaw Waszej gry ale rewelacji nie oczekuję, powszechnym wiadome jest iż najsilniejszą kadrę ma Jaworzno i to się potwierdziło ostatnio w Lubinie. Tak więc najtrudniejszy przeciwnik już za nami.
Po piąte - jak widać są wsród Was poważni forumowicze, bo myślę,że szkoda czasu na bezsensowne opluwanie się a w związku ze zbliżającym się meczem Naszych grajków warto myślę wymienić się uwagami i spostrzeżeniami.
Pozdro dla kumatych
chlopaki do Opravcow wam duzo brakuje.oto jak wyglada to w lubinie.max. ilosc mlyna to ...500 osobna plocie kilka flag(3 niezlej jakosci)reszta dno.adpalaja kilkanascie rac w przeciagu meczu co przy sztucznym oswietleniu niezle wyglada... i co dalej?balony-nie wiem jak wy ale glupio bym sie czul trzymajac w reku balonik;-)wyjazdy poza 80 osobami na Arce z ktora maja zgode chyba nie odnotowali,wiec czym tu sie jarac?prezentujecie slabszy poziom niz Kielecka Korona w 3 lidze,a po wlaczeniu swiatelek zaczynacie sie napinac conajmniej jakbyscie byli jakims ultrasowym sredniakiem;)
Pozdrowienia i Szacunek dla Cracovii.Nie zwracajcie na takich jak vanexel uwagi pewnie mama puscila go do kompa i sie napina.Faktem jest ze unas sie cos ruszylo z oprawa meczow i kibicami przychodzi ich coraz wiecej.Wiecie jak bylo rok temu:-(.Ale u was tez jest oprawa fajna.Macie za......ste flagi musze przyznac.Nam brakuje jeszcze wyjadow ale to sie niedlugo powinno poprawic.Do pierwszej ligi powinno wejsc ZAGLEBIE ARKA I CRACOVIA bylo by za....cie.nara NA ZAWSZE Z ZAGLEBIEM
"Takiej oprawy nie robi w tej chwili w Polsce NIKT"
"Po trzecie - co to za argument z tym dorastaniem do koleżków ?? Nikt się nie napina, to czyste fakty.."
No nie moge albo to pisaly dwie rozne osoby albo chlop ma inne pojęcie co to "napinanie sie na necie" ;P
Jak widać jesteś chyba wszechwiedzący co?
Jeśli 80 rac to kilkanaście dla ciebie, to gratuluję umiejętności liczenia..
Jeśli bengalskie ognie są jakoś ci obce i ich nigdy nie widziałeś to mi przykro człowieku. Kartoniada, balony to tylko dodatki..
Co do flag - chętnie zobaczę Wasze... Młyn - w Lubinie doping jedzie teraz 3/4 stadionu.
Aha... wyjazdy... nie znasz "ogórku" tematu to szanownie stul gębę i popytaj doświadczonych kolegów o co chodzi ok?
Pozdro dla kumatych.
hmm ja tez nie znam "tematu" to moze nas oświecisz??
"Aha... wyjazdy... nie znasz "ogórku" tematu to szanownie stul gębę i popytaj doświadczonych kolegów o co chodzi ok? "
buehehehe no_remorse nie zna tematu ;)))) dobreeeee...
a wiec temat jest prosty.po nieslusznym aresztowaniu kibicow Arkii we Wroclawiu okazalo sie iz aresztowano takze spora liczbe kiboli Zaglebia ktorzy na owej awanturze obecni byli.minal miesiac i wszyscy sa na wolnosci(czesc wyszla wczesniej)i to zdaniem owego ogora jest glowny problem z wyjazdami...tak wiec dajesz nam do zrozumienia ze tych kilkunastu aresztowanych we Wroclawiu to byla cala ekipa wyjazdowa Zaglebia?a ten wasz doping wiodacyprzez prawie caly stadion to jest wasz mlyn?mam rozumiec ze mlyn Cracovii na meczu z Korona to bylo okolo 9 tysiecy bo i starszym kibicom zdarzalo sie glosniej krzyknac?...
i jak Kumaci kibole Zaglebia zdazyli zauwazyc nie napinamy sie tu o ile jestesmy lepssi,zapewne nie bedziemy tez napinac sie jak przyjedzie was do nas malo czy cos w tym rodzaju,poprostu jest to mala riposta dla kolegi venexela.jesli chcesz zobaczyc na co stac Ultrasow Cracovii kliknij na www.gregaz.prv.pl i obejrzyj troszke fotek z meczow Cracovii i porownaj to z Mlynem Zaglebia,potem pisz...
No nie powiem... nieźle, dobrze jak na 3-ligowców. Fajne.
Jednak nasz gigantyczny stadion w blasku jupiterów daje większy efekt. I nie ma się o co spierać.
Czy ktoś chciałby wymienić jakieś typowo piłkarskie ( merytoryczne - jak mówią uczeni ) uwagi nt. zbliżającego się meczu ?
vanexel ...
jesteś na tym forum gościem ...
więc zachowuj się jak na gościa przystało ...
i nie pisz farmazonów na poziomie 15 latka bo nawet Twoi koledzy zwracają Ci uwagę , że coś jest nie tak ...
wyluzuj chłopie i nie napinaj się tak bo Ci żyłka pierdząca w d....upie pęknie ...
jadnak stadion Lecha przy sporo ponad 10 000 luda daje o wiele lepszy efekt niz jak to napisales 5 000 - 7 000 (ktore na was wrazenia nie robi)!
Ja ... mam nadzieje że wybierzecie się na ten wyjazd i pokażecie jakąś oprave ... choćby jakiś procent tego co robią nasi Ultras
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)