Kur*a nauczcie się wreszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!! B o kur*ica może człowieka trafić jak się czyta te wszystkie ludzią kibicą piłkarzą etc.!!!!!!!!!!!!!!
Kur*a jak mnie kur*ica bierze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dedykuję to wsystkim nieuką, o ku*wa jak mnie kur*ica bierze!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Kibicą, forumowiczą, pieską, piłkarzą, działaczą i Bóg wie jakim jeszcze ludzią:
nie denerwuj się tak;-) złość piękności szkodzi;-)
fzhut :)
Na marginesie kilka kalamburów i innych dowcipów słownych. Chyba już zamieszczałem kiedyś.
*"Ulica Partyzantów" po niemiecku?: Banditenstasse
*w podopolskim mieście ponoć pojawiła się tablica "Ulica obrońców Monte Cassino" i przez kilka miesięcy wisiał, bo nikt się nie kapnął
*"mały Niemiec"?: Mikroszkop
*Dwóch starych Hanysów siedzi w kanjpie przy piwie i wspominają wojenne przygody, jak to walczyli razem w AK; wiecie jaką organizację mieli na myśli: Afrika Korps
*Jak jest po angielsku "wiewiórka"?: skurwiel
*a po niemiecku "sosna"?: kefir
*a co znaczy po francusku "Ile ma lat?": On jest chory.
*Na dodatek jeszcze parę nazw miast będących czasownikami w trybie rozkazującym:
Przemyśl, Mielno, Sławno, Zagrzeb, Wrzeszcz (dz Gdańska), osobom mającym problemy z wymówieniem "Ł" można jeszcze polecić Wałcz
Geopijatyk
Bart: nie lepszy bylby "przyklejony" ? ;)
56 dni później
Może jak ktoś uczony "przyklei" ten wątek to coś się poprawi...
Szkoła się skończyła, matury oblane, czas na naukę obiboki! ;)
13 dni później
batr, ale kibice gts są jeszcze lepsi. Oto komentarz z 90minut.pl:
[i]skandal,żeby ściągać emerytów z Chorwacji a nia dać prawdziwej szansy [b]bracią Brożką[/b][/i]
Miś
widzę że atmosfera ekumenizmu wraz z upływem miesięcy ci minęła
jeszcze paręnaście tygodni temu zarzekałeś się że "gieteesy" to przeszłośc, że trza budować nowe pokolenia w szacunku itp
widzę że jesteś wytrwały i słowny, no cóż najważniejsze to być dobrze postrzeganym w swoim środowisku, charakter, zasady, dane słowo i obietnice schodzą na dalszy plan
będę pamiętał jak kiedyś jeszce przeczytam twoje deklaracje co są warte :-)
kolego north, chyba się Waści pomyliłem z RoManem :)
Ja wprawdzie nigdy nie śpiewam na stadionie sławetnej pieśni, ani nie gonię ze sprzętem za kibicami gts, ale też nigdy sie nie zarzekałem w temacie, który mi Waść imputujesz. Ani po trzeźwemu, ani po pijanemu. I nigdy tego nie obiecywałem. Najpierw udowodnij, a potem się przyczepiaj
A za niesłuszne posądzenia wypadałoby przeprosić, nespa?
Na marginesie: wytknięcie kardynalnych blędów ortograficznych ma coś wspólnego z atmosfera ekumenuizmu?
PS: nie zalezy mi na tym jak "będę postrzegany w swoim środowisku". I gts dla mnie zawsze gts-em zostanie
za niesłuszne bym przeprosił
to udowodnij. Bo słowa o obojętnym przechodzeniu obok kibica Wisły, które kiedyś napisałem o niczym jeszcze nie świadczą. Obojętnie można przechodzić obok kogoś kpogo się nie cierpi, a wręcz nienawidzi. A to, że uważam, ze nie nalezy mu bez powodu dawac w mordę - to tylko moje poglądy i mam do nich prawo. Nie oznacza to jednak wcale, że wzywam do rzucania się na szyję kibicom z tamtej strony bloń
Nadal uwazam, że mnie obraziłes niesłusznymi podejrzeniami
a ja sobie pije Tequila zagryzam cytrynką
czuoviekk zazdrości wszystkim takim [b]szczeńściażą[/b] co zapijajom siem tekilkom
5 dni później
irys, ale nie pijesz [b]Z[/b] "Tequilą" z GTS-u? ;-)
nIe no SuPeR FaJnE tO jeTS TaKiE PiSaNiE!!!!!!!!!! pO pRoStU zAjEBiScIe!!!!!!!!!!!! jUsH zAwShE bEdE tAk PiSal!!!!!!!!! FuCk PoLsKiE LiTeRy!!!!!!!!!!!!!! + 100 WyKrZyKnIkOw!!!!!!!!!!!!!!!!
albo jak ktoś sobie Caps Lockiem pisze: wITAM WAS, TO MOJ i-SZY POST I JEST SUPER!!!
Jakbym był adminem albo modem, to za takiego posta karteczka jak nic.
Tak przy okazji (wracając do pierwszego postu w temacie): nie powinieneś napisać XXI zamiast 21.
(wiem, wiem, czepiam się) ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)