Nie udzielam się zbyt często, ale dziś ... Świstak robi co w jego sercu, ale to co dziś się stało.. Panowie - być i prowadzić doping
A niektórzy za swe Pasiaste serce, dostają po twarzy od swoich ziomków...
Wstyd..
Świstak, jesteśmy z Tobą
-
-
Chciał i morda zbita..
już o tym piałem
a pozatym to był liść
widzę, że znakomicie znasz się na rzeczy, nie wiem co wiesz a czego nie wiesz, daj link jak o tym pisałeś..
i o tym liściu szerzej, jeśli można
nic sie nie stało:))pijanych kolegów troszke poniosło,bo nie spodobało im sie gdy prosiłem by nie bluzgac na Piasta,ale sprawa została wyjasniona i kolo mnie przeprosił,ale żal pozostaje w sercu,musze sie dobrze zastanowic nad swoją egzystencją na KSC,jesli spiewam jakąs piosenkę a tu nagle za plecami słysze po @!#$ to spiewac,tak spiewaja na wiśle lub cos tam bo tak jest na wisle lub,to jest wiesniackie to ja przepraszam ale w takich warunkach nie da sie pracować, nie bede tu przytaczał kto i ci jak robi dla Cracovii,wszyscy sie staramy jak mozemy.
Przykre jest to ze konflikty wystepuja nawet w takim naszym półświatku, moim skromnym zdaniem powinnismy sie jednoczyc przeciwko wrogom których mamy pełno wokół siebie, dlatego np zauwazam w naszej Pasiastej rodzinie nie dzieje sie ostatnio w kwestiach organizacyjnych,przykładem moze byc dzisiejszy tzn 13.09 wyjazd Sosnowca do Wrocławia w sile 750 głów,czemu My teraz nie jezdzimy w takich liczbach,powinno nas byc spokojnie minimum 500 stac nas na to,przeciez nie okupujemy ostatnich lokat II ligi wiec powinno byc na poziomie.
Cóż...powinno się zmienić...mysle ze na Łks zjawi nas sie przynajmniej 200-300 osób.
Pozdro
z czasem powinno byc coraz lepiej! dojdziemy i do 750 glow.
jak Wam sie spodobała oprawa??pytanie do tych co byli na meczu:))
Świstak, jak mówiłam, skromnie lecz widocznie, a jak na taka klatkę - bez zarzutu..
było całkiem całkiem....dobrze wypadła flaga w roli sektorówki gdy ją wciągnelismy nad głowy....naprawde niezle...pozdro
Ogólnie Świstak, jak chodzi o mecze na Ziemi Świętej jesteś super. Dzisiaj nie byłem, nie widziałem. Ale trzymaj tak dalej i nie przejmuj się pijakami:)
szczerze mówiąc nawet nie wiedziałam, że to "Krwinki"coś mi spod spodu flagi "widniało" w każdym bądź razie - dla mnie oprava przy minimalnych kosztach, ok - a co Wy sądzicie?
aa i jak Ktoś doping prowadzi, to dawać chłopaki..:) a nie taka cisza..
Świstak nie łam się,pamiętaj ,że jak będzie jakiś kłopot to możesz liczyć na dolna abaddonię.Pojedziemy z matołami i tyle w tym temacie.
Taaa 750 osób we Wrocławiu .Piękny był to wyjazd. Szkoda tylko że porażka 0:3 ale i tak .......mamy lidera
Świstak ja apeluję do Ciebie: nie łam się.
Gdybyś musiał słuchać tego co ordynują różni tacy Misiorowi albo wielu innym którzy coś w Klubie robią, to byś już dawno powinien się pociąć.
Łysy & Świstak co. ltd. Połączenie doświadczenia z młodością, twardej niezłomnej wiary z fantazją , inteligencją i pomysłami. Dolna Abadonia ma racje. Taki człowiek musi być pod 100% ochroną!.
byłem bardzo blisko tego zajścia i krew się we mnie zagotowała..
nie wiem kim byli ci kolesie ale chyba tylko jeden z nich przejawiał zainteresowanie meczem, reszta oparła sie w pijackim widzie o siatkę i siedziała tak beznamiętnie przez cały czas podrywając się po bramkach dla naszych..
to jakaś żulernia a nie wierni Cracovii kibice..
Świstak, 3maj się, mam nadzieję, że następnym razem ujmą się za tobą wszyscy.. mam nzdieję, że następnego razu nie będzie.. ;-)
pzdrw
hools już zapowiadali, że 'zamkną tzipę' komu trzeba po 'bluzgach' po ich adresem po NH. I pewnie dlatego się tak stało. Takie jakieś ostrzeżenie, czy co ?
Nie rozumiem jednej rzeczy. Jechałem z paroma konkretami pociągiem do Gliwic i przeżyłem miłe zaskoczenie. Sądzę, że ultrasi nie powinni wrzucać do jednego wora chuliganów i nastoletniej gównażerii odpowiedzialnej za większość frajerskich akcji. Ale też, jak mniemam, ci co rządzą w chuligance powinni raczej zająć się trzymaniem 'za ryja' rozpasanych małolatów a nie zastraszaniem opravców.
po pierwsze nie pojmuję po co ktoś jedzie na wyjazd jeśli nie dopinguje, a takich typów byłó kilkudziesięciu, bez komentarza..., co do oprawy nie było źle, a może być jeszcze lepiej.
Świstak: sorry, że w przypływie euforii zerwaliśmy flagę, he he
@ kra
z calym szacunkiem dla Twoich pogladow ale...
"Sądzę, że ultrasi nie powinni wrzucać do jednego wora chuliganów i nastoletniej gównażerii odpowiedzialnej za większość frajerskich akcji."
nie kazdy kto sie wypowiada na tym forum jest ultrasem,
kra
nie możesz tak generalizować z tymi ultrasami ! Przyjmijmy że są kibice których można tak nazwać chociaż ja tego nie uznaje do końca. Staram się działać w Opravcach ale ta grupa jest nastawiona tylko i wyłącznie na organizacje oprawy meczów. Nigdy nie bedziemy wprowadzać jakiś nowych zasad. Jakbyś dokładnie wiedział kto sie wypowiadł po rożnych zadymach, zobaczyłbyś że naszych ników tam nie ma. Tak samo błędnie myśli część hooliganow, uważajac że w internecie najeżdzaja na nich Opravcy. Nawet myśleli że Dr Jekyll jest z Opravców !!!
A my nie bedziemy się w nic mieszać, a tylko sytuacja wynikła taka z tym żeby nie bluzgać na Piasta i pare osób źle to odebrało. My też kra jechaliśmy w 4 w tym pociągu i od nikogo sie nie odcinaliśmy. Bo byliśmy na wyjeździe z kibicami Cracovii nie rozróżnialiśmy kto hooligan, ultras, czy piknik !!!
A najeżdzania na necie ze strony Opravców nie bedzie na nikogo! To odrazu sobie uświadomcie !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)