Nigdy nie jechalem pociagiem na mecz to pierwszy raz,mozna brac piwo,wodke albo cos?To dla mnie wazne!Prosze o odp jak to wszystko wyglada,dzieki!
-
-
Mozna brac piwo do pociagu?
ja jechalem juz i wszyscy mieli !!!!!!!!!!!!!:)
mysle ze tak
jak jechaliśmy do warszawy to były jaja żeby coś wnieść ..trzeba kombinować:/
dobra dzieki!
wlasnie o to samo chciałem zapytac......;-))
no przecierz na sucho nie bedziemy jechac...
a wy jak zamierzacie wniesc alk. do pociągu? ( tez jade pierwszy raz)
Wiadomość zmieniona (30-10-04 00:02)
ja zabieram w brzuchu!! :) i "troche" w puszce!
Wiadomość zmieniona (30-10-04 00:05)
heh
no trzeba sie bedzie chyba zaprawic wczesniej bo piersiówki nie posiadam;-))
Ja niestety nie jade (nie mam kasy - QRWAAAAAAAAAA) ale polecam dobrze skitrac hlanie albo podac oknem ...
a bierz pan po co sie pytac :)
a to z forum GKSu widac zyja meczem
[IMG]http://www.zbuk.net/~pueblo/nfg/gkscrc.jpg[/IMG]
ale jak to wygląda? jest jakas odprawa przez policje czy coś? grzebią H*je po wszystkim ?
Rysuneczek zajebisty - ale czepiając sie Twarze są chyba na odwrót:)
a tak wogule to Powodzenia Jutro Chłopaki bo będzie gorąco:D
Maciek rg pozdro dla ciebie, niestety jest na tym forum parę "gwiazd" , które muszą się gdzieś wyszumieć....trzeba to przełknąć i dalej robić swoje...
zadaje pytanie czy mozna brac alko do pociągu po prostu beka:)brak słów.jestem pewien ze to twój pierwszy wyjazd wiec trza cie ochrzcic:)ty chyba chodzic na Pasy ale odkąd skonczyłes 18 lat a nie od 18 lat...dziecko jak mozna tak kłamac??:)a pytanie beka:)jestes gwiazdą tego forum:)zawsze jakczytam twoje posty to mam smiechawe.bez kitu jestes królem:) wiesz liczy sie zebys do pociagu wjechał wiesz jak:)haha.uprzedzając twoje nastepne pytanie-kanapek mozesz wziąść bez ograniczeń:)
a można zabrać kanarka do pociągu?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)