Wczoraj zrobiłem stronkę (pierwsza w zyciu :) i zapodałem tam fajny komentarz radiowy z meczu Widzewa o LM. Pisałem o tym w innym temacie, jednak topic byl troche infantylny więc nie każdy tam zapewne zaglądał. Teraz na stronkę wrzuciłem resztę mojej kolekcji, więc jak ktoś chce się pośmiać, to zapraszam : [url]http://republika.pl/alocha/[/url]
-
-
Śmieszne mp3
heh. fajnie. stare kawalki, ale w jednym miejscu:) milo posluchac
ojaaaaaaa:D:D:D:D
czaruś...to wogule nie mam p[ytan
a cylinska 27sek smiech kolesia .no myslalem ze sie zesram ze smiechu
zajebiste
hehe
Widzew miażdży : ))
Wysłałem Ci coś alocha... może się przyda.
No proszę, zrobiłem se stronę i już problemy :/
Kolega Krejzi podesłał dwa pliczki które chciałem umieścić na stronce ale okazało się, że pojemność ograniczona do 9 MB jest ! A do tego mają jakiś kretyński godzinowy limit transferu, który wczoraj był trzykrotnie przekraczany i blokowali stronę za każdym razem na pół godziny. Mam więc pytanie : czy ktoś może mi polecić jakiś inny bezpłatny serwer na którym mają bardziej ludzkie warunki ? Głównie chodzi o miejsce na hdd...
hehe fajne, jak chcesz to podesle Ci jeszcze cos na maila, tylko sie odezwij czy chcesz.
Jasne, dawaj. Jak znajdzie się miejsce na jakimś serwerze to wrzucę wszystko razem, inni tez będą mogli się pośmiać.
dobra poszlo cos tam
Pokuś. - kurwa miażdży 27 sekunda chylińskiej hahahahhaha
Jaka beka hahahaha!!! Typ wygrał dla mnie nagrode jobla! :D
Kosmos!
Dobre jest tez przedszkole haha, posluchajcie sobie:)
Albo gołoledź też miażdży! Ale smiechu tego typa w 27 sekundzie to nic nie pobije:D
Ja mam w kolekcji np "taksóweczka czeka" i "forma do babki" Oba miażdżą. Jak chcesz to moge wyslac:)
Taksoweczke znam, takie sobie, ale to drugie podeslij.
Wrzuciłem cos jeszcze ale to absolutnie koniec mozliwości tego konta.
Dzięki Kojo - zaraz obadam.
i ja tez Ci cos wyslalem
Alocha - wysłałem Ci 2ie mp3ki.kabaretu POTEM(czyli mojego ulubionego):-)
Powrzucałem większość rzeczy. Rozpanoszyłem się na dwóch kontach, co by się wszystko zmieściło. Dzieki wszystkim za podesłane pliczki.
ale niektore sa naprawde wykurwiste, ja piedole, lalem z beki zwlaszcza z organu i BOKu :D
nie no Widzew jest nie do podjebania..... heheheeh wiecej takich komentatorow.........
100% PASY
alocha ................ kur.............. ta stronka jest zaje.................. ta... 100% POPARCIA dla ciebie .............. ale sie usmiałem.......
TYLKO CRACOVIA
alocha,sprawdz maila, wyslalem dwie mp3. Pozdro.
dobre jest to "nie świecą mi się stopy" nie wiecie jak gość się nazywa bo wiem że ma więcej takich mp3 i z miłą chęcią bym sobie ściągną ???
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)