Robin: Dokładnie, przyjezdzajcie c*uj z chipami.
To bedzie piłkarskie swieto.
Piłka nozna dla kibiców!!
pozdro!!
ps my też nigdy nie zejdziemy na psy ;)
-
-
KTO WYBIERA SIE DO KATOWIC?
OK
Piszczie kto ma bilet i jedzie na 100%?
i podawajcie ktorzy byliscie na liscie,ja bylem 20 godzine temu.
Jedziemy w 5 na 100% w ciemno bez biletów
Ja mam numer.... 215...... a byłem dzis o 16.15.. na Wielickiej...........pozdro........
[img]http://cracovia.strefa.pl/sygnaturki/emoty/24_Pasy_kartony_ksc.gif[/img]
A JA O 16.30 I MAM NUMER 220 ZACZYNA SIE OD 200 CZYLI JESTEM 20.
KTOS WIE JAK WYGLADA SPRAWA W ENIGMIE?
Maciek bylem pod Enigma okolo 13_30 i byla zamknieta :/ Pojechalem do klubu na Wielicka,i zapisywalem sie ok.14-14_30 i bylem 33 na liscie ;)
A wie ktos o ktorej jest dokladnie pociag? :>
pytałem sie na Wielickiej... o pociag i na razie nic jeszcze nie wiadomo ale podobno ma byc koło południa czyli 12.00.... na ile to prawda to nie wiem.....
Pociag bendzie kolo 12 bo z tego co wiem to zatrzymujemy sie w trzebini bo troche chlopakow ma tam wsiasc a ja sie nie zatrzymamy ro reczny! :) bendzie kilka zatrzymanek wiec zeby zdarzyc musimy wyjechac przynajmniej o 12 jak nie wczesniej.
halo!
Ja hyba z RoManem jadę na partyzanta. Bez biletów, tam nie wnikam. On wjerzdża na pełnej ku.wie z lewym skrzydłem bramy (bo jest lewicowy) ja z prawym (bo jestem więcy konserwatywny nirz on). POgonimy gieksiarzy, tych cykorów.
pozdro dla wszystkich kómatych
Wasz Wójek Samo Zło
Nie orientuje sie ktos czy jakies nasze zgody sie wybieraja do Katowic? :>
Ja osobiscie dla urozmaicenia biore ze soba szal Tychów albo Kolejorza :)
Hej zyje ktos na tym forum>?? ;)
taaaaaaaaaaak jeeeeeeeest
wjeżdżamy z bramą na pełnej k.urwie i nie ma bata na nas a reszta bedzie spylać na jednej nodze bo to cykory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pzdrw
Ro Man , może i było to zabawne przez moment przed derbami ale teraz jest już żałosne więc odpuść sobie...
bylem w Enigmie i chcialem sie zapisac ale k.... byla zamknieta czekalem 1,5h!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ro Man, brak mi słów.............................
mimo wszystko pozdro for all Cracoviacs..........
na meczu ma byc podobno 60 chlopakow z Tychow.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)