Wielkie brawa wam się należą za oba transparenty, zwłaszcza ten pierwszy z gratulacjami. Nie wiem do czego kolejny raz się przyczepiliście, ale domyślam się, przejebana sytuacja. Dziwi mnie tu taka mała wasza organizacja i masowa niewiedza - (to jest internet) tu się wszystkiego nie napisze. Niech ktoś w miare rozsądnie, bez rympału mi to wytłumaczy !
-
-
Cracovia - Polonia (transparenty)
szkoda gadac .... mam swoje zdanie ale sie niewypowiadam bo jak cos napisze to sie na mnie zucą ;-/ wogóle kto na tym stadionie ządzi ?
to odnośnie pierwszego transparetu ............
........... Nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, że większość podejrzanych przyznała się do winy. Niektórzy obciążają także kolegów z kibicowskiej grupy. Szalikowcy, których w piątek spotkaliśmy na os. Bohaterów Września, zaprzeczali, aby cokolwiek wiedzieli o "wjeździe" na os. Kalinowe. - Nie gadam z policją - nieufnie rzucił wygolony chłopak w dresie z kapturem. - Ja tu nie mieszkam - wtórował jego kolega, wchodząc do bloku z wymalowanego antywiślackimi hasłami.
wisla_ng napisał(a):
Fantomas w tym samym linku pisze że złapani sprzedawali swoich kolegów więc tym transpaarentem w tym akurat momencie zakręciliście na siebie bata
North ;-) A ja dobrze o tym wiem.
north swojego nie wyczułeś ?? :))
aj
przepraszam
spaliłem
kolegów popytaj a nie nas ...orzeszku
Transparent wyznacza cel... i wszyscy ku niemu dążą - owczy pęd propagandowy.
I tak nie wiem czemu podjeliscie ten temat na forum.A tak apropo to udez w stol a nozyce sie odezwa :))))))))))))))
marchewkowe pole rośnie wokół nas
hahahahahahahahahahahahah dobre naprawde
pietrucha na żywo to nie wyglądasz na takiego mądrale
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)