byłem dzis na komisariacie na Mazowieckiej - pomijam fakt ze w ich kancelariach jest duzo wiślackich kalendarzy i oznak- to normalne .Ale na kiblu jest vlepka wisły -a na niej dlugopisem napisane Cracovia Pany i w miejscu gwiazdy oczywiscie-organ meski - usmiałem sie
-
-
Komisariat na Mazowieckiej
Jutro gdzie masz obchód?Chyba ,że byłeś załatwić sobie ochronę przed naszą ustawką której tak sie domagałes w jednym z tematów?
Wasze Forum mnie zadziwia,jednego dnia wchodzę i czytam z przyjemnościa,drugiego zlot troglodytów.
Nie napinac się,od ubiegłego czwartku wszystko zlewam.
browarnick skontaktuj sie ze mna na GG lub mailem
Spokojnie Browarnick... Projo był tylko odwiedzić kolegów z zomo.
a na zamojskiego szafyy poobklejane w wasze vlepy Cracovii, plakaty i kalendarze na scianach , a i spinki z waszym herbem na ubraniach psow..
ale to normalne na biezanowskiej to samo..ciekawe nie ??
Wiadomość zmieniona (13-10-04 19:16)
Szeroka
eee, no co ty, jak to przeciez kazdy icek wie ze Wisla + policja = koalicja ?
za chwile jakis ichni rabin to zdementuje, i obroci to w klamstwo. Tozto ich specjalnosc jest...
A propaganda niech trwa....
A na Mogilskiej w windach wielka wojna na vlepki. I wcale nie jesteśmy gorsi w jaskini smoka.
ciekawe.. ze na forum Cracovii w temacie o policji najwiecej wpisow jest Wislakow...
ciekawe ciekawe:) a co do szerokiej to pokoje oszpecają gadzety wisły i chyba nikt niezaprzeczy juz na wejsciu widać plakaty i proporczyki,
AJ na bieżanowskiej akurat Wisła dominuje.
buehehe wojna na komisariaty :)
Jesli na biezanowskiej sa vlepy pasow to tylko poprzyklejane przez nas PASIAKOW :) +Hardcore+ ;)
na radiowozie tez było (nie wiem kto przykleił) ale fajnie to wygladalo :))
Wiadomość zmieniona (14-10-04 09:34)
Mnie raz zawineli i wywieźli na Azory. Na ścianach oczywiście plakaty gts-u i wszystkie koorwy za wislą.Od razu było widać ich niechęć do mnie. Jeden chłop mówi że ja już mam z góry przejebane bo wszyscy tu są za wisłą a ja jestem z dzielnicy gdzie sama CRACOVIA. I dogadywali: "Ty żydku" "wisła najlepsza".
Jepane koorwy !
----------------------------------------
wisła+policja = koalicja
Na lubicz na komisariacie w jednym z pokoi wiszą plakaty,i jakies wisiorki wisly,vlepki także :|
JEBAĆ POLICJE !!!!!!!!!!! kurwa co za durny temat....
ale nawet Wisła nie ma takich chodów jak Cracovia w Komendzie Miejskiej :
http://dzis.dziennik.krakow.pl/?2004/10.14/Krakow/02/02.html
:x:x:x
Czytając .... doszedłem do wniosku że policjanci będący kibicami wisły uważają, że można kibica Cracovii potraktować pałą bezkarnie i OKRAŚĆ bezkarnie.... ;-(
Nieciekawie,oj nieciekawie to wygląda...
na Bieżanowskiej wszedzie wlepki i kalendarze zWisły!!!!!!!!!!a na drzwiach komendanta jest NARYSOWANY wielki herb zWisły??? P.S.może to jakiś fanatyk!!??
u mnie na bloku jest napisane "love krove" - przejebane!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)