ostatnio Łącko sporo vlepek i nawet parę napisów
-
-
Gdzie widziałeś nasze vlepki? (poza Cracovem)
w Kluszkowcach się pojawiły na krzesełkach kolejki...
Jesli chodiz o Rabke i Pobierowo to moja i mojego brata zasloga !:D dzis czytam ten watek i az mi sie lezka zakrecila pobierow jezdze co roku na obozy i niektore wlepy sie tam czymaja z 4-5 lat bo jezdze co roku na oboz i sprawdzam :D
rok temu w klasie mielismy nad tablica Krzyz Godlo i Duza vlepe Cracovi moja robota :D
W jakiejś wiosce pod Korbielowem, dużo napisów :)
W Gliwicach ;) robie co moge:) ale przeważnie dwa dni i wlepek niema:/ ;)
W Krynicy jak jeżdzę do babci zawsze naklejam.
Vlepki Cracovii widziałem w Kielcach, Gdynii, Nowym Targu i w Zakopanem
w nowym targu wychowani w krakowskich pasach zakochani!!!!!!!!
nowy targ raczej wislacki :)
EDINBURGH..... sam kilka wlepiłem... :D
nowy targ wislacki zalezy w jakich rejonach hehe pozdrowienia dla pasiaków z zakopanego:00
jest jakis pasiak z oswiecimia??????
jak tak to prosze o szybka odpowiedz
ty CracoviaRabka - podbij no na priv, bo jakoś mi się coś nie widzi w Rabce to co piszesz
W Crikvenicy w chorwacji(Istria) gdy latem szedlem z panna po ulicy w pasiastej koszulce, z naprzeciwka nadjechal samochod na polskich blachach(SB to chyba Bedzin), koleszka sie wychylil i zaspiewal PASY PASY PASY!!! odzew mogl byc tylko jeden;)
SB to Bielsko
Jak w poprzednie wakacje stałem w pasiastej koszulce z kumplami na parkingu parę kilometrów przed Dubrowników i przejeżdżały dwa samochody z krakowskimi blachami to myślałem, że goście w samochodzie wypadek spowodują tak się zagapili... to chyba byli koledzy z drugiej strony... w Dubrowniku parę wlepek zostało mam nadzieję...
a ja sie bujalem w koszulce i nic.. vlepek tez kilka w splicei zostawilem, ale prawda prawda, oni maja tam fanatyzna wiare i to tak mocno ;O.
jutro bede w zakopanym chciałbym kupic vlepki dzwoncie na 513929000
w godzinach od 10 do 14 15!!
10 dni później
http://www.sendspace.pl/file/bX5z4C0v/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)