pMaHsDy napisał(a):
jedyne nienaruszone vlepy wisły w Krynicy znajdowały
> się na śmietnikach....oni to są sprytni....
Na moim przydomowym śmietniku jest vlepka gts-u już pół roku. Bardzo o nią dbam.:):):)
-
-
Gdzie widziałeś nasze vlepki? (poza Cracovem)
ja w sumie zawsze jak zerwę jakąś vlepkę w całości to przyklejam ją na najbliższym śmietniku do góry nogami:-)
Aha, napisał :-)
Ja widziałem w kilku miejscowościach na Pomorzu Zachodnim vlepki na sklepach: przekreślony pies (owczarek niemiecki), coś takiego jak powszechnie znana przekreślona biała gwiazda. Ten pies chyba nie nasz, ale mógłby być... i nikt tego nie zdrapywał...
Krościenko :) Ciekawe kto je tam naklejał? ;) hehehehe
ej Cracoholik moze masz na mysli ta vlepke ktora jest na windzie w kierunku floridsdorfu??????to ja ja nalepilem i wlasnie bede sie wybieral zobaczyc jak sie ma a i przy okazji ozukam tej twojej vlepy i na thaliastrasse tez pojade :)
aha zapomnialem dodac ze vlepy sa na przystanku od Gürtla na stacji u-bahnu Westbahnhnof moja robota !!!!!!!!
poszła paczka do Londynu dzisiok, 250 vlepek będzie upiększało stolycę Angoli :)
A ja widzialem w Redzie.To jest miasteczko niedaleko Gdyni :)
Sami tam wysylamy te vlepy.
W Warszawie:
-schronisko "Syrenka" -> 1 vlepka
-Parlament ;-) - jakiś słup -> 1 vlepka
-Pałac Kultury - 30 piętro -> 2 vlepki
-park obok Belwederu - jakiś słup -> 1 vlepka
-takie coś na wózki przy hipermarketach -> 1 vlepka
no i chyba tyle tych vlepek w Wawie :-)
A i we Wrocławiu trochę było ,ale niestety znikają z predkoscią światła.
Wiadomo -niejesteśmy tu oględnie mówiąc zbyt lubiani.
W pojedynku z wlepkarzami spod znaku Śląska stoimy na z góry straconej pozycji ale nasza obecność w stolicy Dolnego Śląska przynajmniej w ten sposób będzie akcentowana;)
do misiekWien nie mam na myśli vlepe na szybie na stacji metra nussdorfer ale w przeciwną strone!jak wysiadasz na thaliastrasse i idziesz w kierunku kopstrrase do DANIELI{szkoda że sie zjarała!}to wszystkie słupy oblepiłem w lutym , w lipcu jeszcze vlepy były!dodałem nowe!!vlepa jedna jest na dachu biblioteki!{burgasse~}
aha jedna vlepa na słupie na girtlu przy światłach jakbyś jechał w strone westbanhof i chciał skręcić do danieli,na słupie na mariahilfestrasse
do Crcoholika!no to widze ze nie marnujesz czasu :)brawo ja jak tylko bede mial nowe vlepy to tez rusze w wieden i zacznie sie od nowa !!!!!!!!!ale niestety w Polsce bede dopiero na swieta :(jak bedziesz w wien to wez z 200 sztuk vlep dla mnie ok?????mo ze byc z 500 jak chcesz:)
CRACOVIA&TARNOVIA Wieden nigdy nie zejdzie na psy!!!!!!!!!!!!!!
W Busku najwięcej jest vlepek Cracovii :), Wisły były ale je pozakejałem :)
Lisia Gora pod Tarnowem
w tarnovie kolo alberta
w Krakowie
Ja przykleiłem taką vlepke NARÓD WYBRANY - CRACOVIA PANY w cieszynie koło kantoru :) Niewiem kiedy to było , ale pół roku napewno i nikt jej nie zerwał ( wczoraj sprawdzałem) . Pozatym w czeskim Cieszynie w hurtowni alku też przykleiłem kilka i jeszcze jedna została :) ( nie wszedzie trzeba żyletek żeby nie zrywali vlepek).
Orawa moja robota konkretnie wioska lipnica mala
pMaHsDy:-)))))a ja myślałam że to jakaś kolonia w Porębie była;-)))Bardzo miło słyszeć,że ktoś od Nas odwiedza tamte strony bo na każdym kroku spotyka się kibiców za miedzy i z W-wy,a więc przynajmniej będe miała z kim iść na browara:-))))))))))))))))
pozdro
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)