tuz przed derbami zawitalem na forum psiarni zeby sprawdzic jakie u nich nastroje - adrenalina skoczyla mi na maxa ja zobaczylem zdjecia, ktore jakis obsrany ormowiec dolaczyl do jednego z pierwszych postow o derbach, na ktorych widac jak te bezmozgowce pala rozwieszone na plocie nasze szaliki , koszulki i flagi, dzis zreszta chyba bylo to samo... pewnosci nie mam bo jak wiekszosc Pasiakow ogladalem mecz w C+. Nie wiem czy to zwyczaje normalne czy tylko ubeckie harce - czy ktos jeszcze urzadza takie spektakle?
Chodze na Pasy z 11-letnim synem i szczerze mowiac wqrwialo mnie jak niezaleznie od tego z kim gramy, w ciagu pierwszych 5 minut meczu wszyscy spiewalismy ' wisla to....' - trudno wyjasnic motywy, nienawisc itp dziecku. ale po ogladnieciu tych zdjec, i dzisiejszego zachowania ormowcow nie dziwi mnie ta nienawisc. chetnie zalazylbym koszulke pasow z naszym godlem i z napisem ' sprobuj spalic te flage' i nie sciagalbym jej przez caly rok. co Wy na to?
-
-
palenie szalikow
przez rok?? to bedziesz niezle walił.TYLKO HUTNIK.
pmx7
takie sa kibicowskie zwyczaje w calej Polsce
barwy wroga sie pali.. co niby moznaby z nimi zrobic ?
jesli Wisle wpuszcza na derby 2005 to na bank my spalimy to co sie nazbieralo przez lata
Dzis na Lechu spalono koszulki szale leglej.Na marginesie byla fajna fana z psychologiem samsonem (to odpowiedz na "flage"legii caly poznan chorem).
palili tez nasze szale? te pseudoodwazne cwaniaki na naszym forum podaja sie za Pasiakow i oferuja wymiane szali tylko oczywiscie nic nie odsylaja, ciekawe czy fajnie sie pali szal zdobyty w ten sposob....
pmx7: zawsze sie pali szale na takich meczach, zreszta zobaczysz u was na wiosne ile bedziecie jarali przez tyle lat zbierania, od ostatnich derbow. a nawet troche dluzej chyba bo na ostatnich derbach czesc (wszystkie??) skrojonych szali zabraliscie z powrotem z plotu.
GrzesiekAG: a nie wydaje ci sie ze te wasze szale zostaly skrojone kibica pasow??
Moim kolezankom ukradli szaliki po meczu z Groclinem , to juz skandal zeby dziewczynom krasc szaliki :-/
Krolu Maciusiu Pierwszy,jestes pewny,ze spalicie?bo tak zbieracie i zbieracie przez lata,nie zal wam bedzie? :)
Marcin Dudziński dla teraz.pasy,net:
[i]Jestem zbulwersowany tym co zobaczyłem na trybunach! [b]Kibice Wisły palili nasze treningowe stroje, które kilka miesięcy skradziono z ul. Wielickiej trenerowi Jończykowi. To na pewno były treningowe stroje piłkarzy,[/b] bo przecież Vigo nie wykonywało żadnych ogólnie dostępnych replik bluz treningowych[/i]
Co za psiarnia...ja pierdole szkoda słów...psy nie mysla:|
No tak. Nastepnym razem Heniek dostanie megawpierdol zamiast fotek. To były własnie koszulki podprowadzone Jończykowi. Dnoden!
Złodzieje :-/
Złodzieje
[img]http://img.interia.pl/sport/nimg/Derby_Krakowa_564799.jpg[/img]
Te duze czerwone '"plamy" na zdjeciu to wlasnie te bluzy o ktorych mowil Dudzinski
Mam nadzieje że my w następnej rundzie też spalimy ich wszystkie barwy. Najważniejsze żeby zjarać flagi bo "Fanatycy Wisły" i "Official Hooligans" zostały skrojone 9 lat temu i powoli będzie obciach je wieszać. Mam nadzieje że zjaramy absolutnie wszystko bo dopiero wtedy przejdzie mi wczorajsze wkó..... Jak widze palące się PASY to normalnie łzy same cisną mi się do oczu.
Ach , szkoda gadać...
o co sie tak spinacie??:> przeciez to normalne..... my palimy ich oni nasze....:|
Na wiosne napewno spłoną wszystkie wiślackie "gadżety" a jest tego troche :D:D...
Evcia.. to sie ciesz ze tylko wyrwali twoim koleżankom te szaliki a nie bili bo do tego tez dochodzilo :|
KScQ: pojebało cie? Może zajebie flagi Wisły z ich magazynku i powieszę na derbach??? Co innego palenie skrojonych barw a co innego frajerstwo.
Miałem nosa pisząc ZRABOWANE.
To się nawet w "zadymairskich" kanonach nie mieści...
KsC - zrozum - co innego "skrojone" (nawet mnie można skroić) ... i niech się pali... ale te bluzy, to kurwa czyste złodziejstwo było:(:(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)