Przed chwilą podano w "Radio Kraków", że zainteresowany grą w Szarotkach jest Krzysztof Oliwa. Jak wiadomo NHL nie wystartowało i nie zanosi się by sezon za oceanem szybko się zaczął. Stąd ta niespodziewana przeprowadzka hokeisty do Polski!
Oj będzie się działo w tym sezonie....
-
-
Oliwa w Podhalu?!
To moze zapraszamy do nas?
hehe, na pewno mozemy mu zaproponowac nieco lepsze warunki niż Wojas;). Tyle, że on jest z Tychów, to moze ziomale maja większe prawa do niego? ;). Ale - pewnie jak Czerkawski, ktory też "miau" grać w GKS - wyladuje w jakiejś Szwecji czy Niemczech
[url=http://hokej.net/index.php?mod=polacy.dat&ID=5]Oliwa[/url]
Wiadomość zmieniona (29-09-04 17:02)
Taki zawodnik jest nam potrzebny! Działacze do roboty!
Jakos nie wierze w ta informacje. Oliwa jest z Tychow i jesli mialby zagrac w polskiej ekstraklasie to jak juz z pewnoscia w GKS-ie!!!
Poza tym,mysle ze jego zarobki bylyby rowne tym jakie ma cala druzyna razem wzieta...
jak ja chcialbym zeby on zagral u nas,tylko zastanawia mnie czy to nie byloby oslabienie bo on w sumie to siedzialby caly czas na lawce kar
Sport/TK/01 października 2004 13:47
Oliwa nic nie wie o grze w Wojasie Podhale
Piotr Kołodziej, prezes Wojasa Podhale Nowy targ, twierdzi, że jest na dobrej drodze do porozumienia się w sprawie kontraktu z Krzysztofem Oliwą, zdobywcą Pucharu Stanleya z New Jersey Devils. Tymczasem sam zawodnik nic o tym nie wie - pisze "Sport".
"Gdybym miał grać w polskiej lidze, to raczej w macierzystym GKS Tychy. Nic jednak na temat występów w polskiej lidze nie wiem. Z drugim trenerem kadry, Andrzejem Słowakiewiczem (także szkoleniowiec Podhala - przyp. red.) kontaktowałem się telefonicznie, ale rozmawialiśmy na temat gry w drużynie narodowej, a nie Podhalu" - powiedział Oliwa.
Więcej szczegółów w "Sporcie"
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)