Ps.
Ten WIELKI wrzut jest praktycznie na twoim osiedlu...
-
-
Pasiaste grafy i napisy
Dalej oceniajcie "siłę" napisów na ścianach a nie to jacy ludzie w tych blokach mieszkają. To, że ktoś w nocy przejdzie i coś namaluje jest "odwagą" niech pokaże się w dzień bez puszki w ręce.
Dokładnie, to że z partyzanta ubeki namalują coś na bloku nie znaczy że mają coś do powiedzenia na Azorach
Chyba wiadomo jaka jest sytuacja na Azorach i nie trzeba tego tłumaczyć na forum...
opisz proszę ...
oho kolejny psiur:) zaraz sie zacznie napinka na dwie strony w czym bryluja kundle...
No właśnie sytuacja jasna.. Że się mogą najwyżej u nas na forum ponapinać hehehehe
Pod względem ilości grafów i napisów GTS stoi wyżej od nas. Wynika to z prostego faktu, że mają więcej kasy ze zbiórek i więcej narybku do biegania z puszką po mieście.
Ale nie można tego powiedźieć o jakości ich "prac"...
Nie no juz bez jaj
Jerr Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ale nie można tego powiedźieć o jakości ich
> "prac"...
Też zauważyłem, że prace sąsiadki są coraz gorsze... Już nie to samo jak na początku działalności grupy WisłaGeje
i najcześciej pochowane po jakichś garażach...
MN robią pod mostami na kloszardowniach :) Tam nawet dzikich zwierząt brak, ale na forum milicji pochwały "eleganckie macie osiedle tak dalej, super". Zaniedługo tam Bear Grylls odcinek nakręci :)
Dobra dobra koniec już tego pitolenia bo psiarnia będzie płakać że się śmiejemy z nich...
Ja się płacze z nich :)
5 dni później
http://www.facebook.com/pages/Opravcy/232412400203726
Kilka nowych grafów
Widziałem na mieście parę prac, których zdjęć nie ma nigdzie w necie :)
szacun :)
nooky Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> szacun :)
Dla mnie czy autorów prac?
ofc dla ciebie ze nie boisz sie wychodzic na miasto :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)