Z Grzegórzek Praca Elegancka :) :) No Kot Po Prostu ! Więcej Takich Róbcie Bo Aż Cieszy Oko :)
-
-
Pasiaste grafy i napisy
JŻS AW Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Pracka z Łagiewnik @#$%&, ale boje się że może
> długo nie przetrwać bo psów tam jest od
> groma...;/
Ale to chyba niezbyt groźne burki, bo śmigałem całą zimę w szaliku Lecha i jedyne co to obcinali i nic więcej...
Zależy na kogo trafisz, bardziej martwi mnie fakt że co mecz z osiedla wychodziła z setka osób... (nie rozmywajmy tematu, jak chcesz pogadać o tej dzielnicy to na priv bo mieszkałem tam jeszcze do niedawna)
jaka setka,przynajmniej trzy setki!
milion...mi coś tutaj psim smalcem podlatuje...
Setka to ksywa pewnie;)
ronnie79 Napisał(a):
> milion...mi coś tutaj psim smalcem podlatuje...
No i po cholere głupio komentujesz, skoro nie obiły ci się o uszy psie wymarsze z Łagiewnik to najwyraźniej tobie jest obcy świat Cracovii;) Żeby dobrze zadbać o własne podwórko, trzeba się interesować obcym, a skoro tam mieszkałem to trochę się na to napatrzyłem. Nie chciałem tym pedałom robić reklamy dlatego zaproponowałem informacje na priv, ale jak zwykle ktoś musiał być mądrzejszy...pozdro
Coś ty chłopie robił 8 miesięcy?Teraz się obudziłeś?Wyskakujesz z jakimiś tekstami,że trzeba uważać,że jest ich dużo...Tak,w Łagiewnikach można ich spotkać jak chodzą "setkami",ale do Sanktuarium...Trudno,zamalują to zamalują.Nie pierwszy i nie ostatni raz...Ty się nie bój,powstaną nowe.Jeszcze tak na koniec...Ciekaw jestem co dla Ciebie oznacza ten Twój nick JŻS AW?
Bo tematy do niedawna mojej dzielnicy nie były tu poruszane, a zostałem mile zaskoczony kiedy coś się ruszyło, niestety zawsze się znajdzie jakiś w pytę podejrzliwy;) Nie martw się znaczy dla mnie to co znaczyć powinno;) Ok w takim razi nie poruszam już tutaj żadnej kwestii Łagiewnik, widzę że ty wiesz lepiej, tylko szkoda że psiury już są tam na tyle ogarnięte że mają nawet flagę (chodz domyślam się że może być ona na takiej zasadzie jak flaga Woli, byle była propaganda) ale zawsze coś, żeby się później nie okazało że nikt nic nie wiedział że tam się coś wykluwało tylko każdy to olał z pyty bo był mądrzejszy...bez odbioru.
No i niestety już zamalowane. Jeden dzień przetrwało.
Coś tam obilo mi się o uszy liczne zbiórki psiakow z lagiewnik, ale z tego, co mi wiadomo, to są to same malolaty a ich dużą liczba pewnie wynika z tego, że trzymają się z borkiem i psiurska częścią ruczaju więc pewnie stąd forumowicz wyżej pisze o ich milionowych pochodach. Mnie zawsze wydawało się, ze lagiewniki to bardziej nasz teren, natomiast jeżeli naprawdę jest tak, jak pisze jzs aw to jest bardzo niedobrze gdyż oznaczało by to jedynie tyle, ze psy odrodzily się w tej okolicy, być może w wyniku wybudowania sanktuarium miłosierdzia bożego. A mówiąc lagiewniki mamy na myśli osiedle cegielniane, czyż nie?? Czy również stare lagiewniki tzn okolice ulicy Fredry itp.?? Bo okolice Fredry to raczej nasza przewaga?? Tak mi się przynajmniej wydawało zAWsze... Tzn. tak było dawniej, wiele dobrych jednostek od nas, nie wiem jak teraz, bo skoro my przejęliśmy Azory, to po tym mieście niczego już spodziewać się nie można hehe ;)
Chłopie na Azorach to Cracovia miała przewagę może przez pół roku, podkreślam przewagę bo na pewno nie można było mówić o przejętym osiedlu. A teraz wraca wszystko do normy, pojedź na osiedle i zobacz kto w barwach chodzi a nie pierdol głupot, jeszcze paru z naszej ekipy wróci z wakacji i znikniecie tak szybko jak sie pojawiliscie. Można was obecnie tam porównać do Wisły na Woli albo Piastów. Ale lepiej dla nas, naczytacie się głupot i potem potracicie kolejne barwy na Wiślackich Azorach.
A Cegielniana to część Łagiewnik, osiedle to poczyniło w ostatnim czasie bardzo duże postępy, kiedyś pustynia kibicowska/KSC a teraz coraz lepsza ekipa Wisły i tylko nasze barwy. Z kolei okolice ul. Fredry to skomplikowany temat i raczej ciężko mówić o czyjejś dominacji. Można powiedzieć że gdyby nie dwie osoby z tych okolic, część na pewno wie o kim mowa, to Pasy miałyby tu ciężko. A tak liczbowo i jakościowo na pewno na korzyść Wisły ale W. sobie ten mały rejon kontroluje i jest spokój, w barwach widywane obie strony.
A Złoty wiek?
Fesz Napisał(a):
> A Złoty wiek?
Cracovia. http://www.kscracovia.com/kibice/mapa-kibicowska/
Ale to temat o grafach.
A moderator? Cyklicznie pojawiają się w różnych wątkach bezsensowne dysputy przyciągające nieproszonych gości, a w konsekwencji wątki znikają. Na innych forach aż się od roi od tego rodzaju owcnych dyskusji, rozognianych przez spoconych z emocji znawców tematu, może warto tam poszukać informacji? W prężeniu muskułów i tak mamy marne szanse, wystarczy spojrzeć na flagi "szanownej konkurencji": Gdynia, Wola, Piastów, Grzegórzki itp. i itd., są wszędzie i szykują się do podboju galaktyki. Warto trzymać się zacnego tematu wątku, traktującego o pasiastych grafach i napisach, zamiast bawić się w szczątkową demografię i futurologię. Obawiam się, że za niedługo "czytając" :) wątek Ponętne, Piękne, Panie natrafię na kolejną rozkminę o jakimś osiedlu czy przysiółku, ilu jeździ, ilu idzie, kto w szaliku, a kto w czapce. Tego doprawdy bym już nie zniósł.
psia propaganda zawsze poprawia mi humor :d
Dobry Dziadek
Póki "goście" trzymają poziom to niech sobie piszą
Ale co mnie w temacie o grafach interesują opowieści fantastyczne tych szmaciarzy???
W łagiewnikach jeszcze 5-6 lat temu wszystko szło w dobrym kierunku. Zmiana pokoleń, na osiedlu pojawiło się dużo mlodych za pasami. Szczególnie Brożka, Borsucza, Cegielniana. Niestety teraz nasi tam w głębokiej defensywie.
Jest temat o dzielniach to go odkopcie a nie tu o osiedlach i dzielnicach nawijacie :(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)