tofi Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ale w czym problem? Zrób mały zakup sprejów i
> maluj te mury
W sobote będzie najprawdopodojniej praca zrobiona, a puszki są już dawno!!!
wrzo.ksc napisał
Ty sie naprawdę pier'dolnij o ścianę....
Sam sobie wez rozbieg i begnij do przodu mam nadziejje ze na cos twardego trafisz...
-
-
Pasiaste grafy i napisy
SkunBanditKSC Napisał(a):
> może dlatego aby ktoś kto to robił to
> poprawił. Mnie to osobiście drażni gdy
> przejeżdżam obok miejsca gdzie spodziewam się
> zobaczyć miły widok w postaci graffitti ARKA,
> PASY, LECH, a tu widze osrane przez wiślackich
> graffitti. Nie mam pojęcia kto to robił ale
> miałem nadzieje, iż ktoś odczyta mój post
> (osoba która to robiła lub ktoś ktoś inny
> zainteresowany tematem poprawienia) i zechce to
> poprawić, gdyż w ostatnim czasie wiele z naszych
> graffitti zostało zniszczonych, między inymi na
> XXX-lecia, Siemaszkach, oraz Woli Duchackiej.
> Można założyć wątek o NASZYCH zniszczonych
> pracach, ale raczej nie ma sensu. Więc mam
> nadzieje, iż kotoś to poprawi, lub zaisnteresuje
> się tym tematem.
To zrób tak zebyś przejezdzał koło [wiślackich graffitti] i one tez były przestrzelone !Jak cie to tak bardzo drazni !
Skun- bardzo emocjonalnie reagujesz. A prawda jest taka, że jak coś zostanie pomazane, to bywa odnawiane. Sami mażemy po ichnich pracach. I tak w kółko.
Co do Twoich prac- siądź na jakimś porządnym programie graficznym, poćwicz pół roku, rok. Dojdź do większej wprawy i zostań choćby w połowie takim grafikiem, jak niektórzy. Pooglądaj inne projekty vlep i grafów. Przyznaj z ręką na sercu, że Twoje to graficzna padaka. Rozumiem entuzjazm, ale warto mieć spory dystans do siebie i swoich umiejętności. Nie każdy jest od razu Van Gogh'iem.
Ja nie pisałem że moja prace są kotami bo nie są powtarzam poraz kolejny że to może by pomysł który zostanie przez kogoś podchwycony i wprowdzony w życie. Piszesz że bywa odnawiane ale nie wszędzie np. na XXX-lecia została zniszczona anty wisła i inna praca i dopiero ktoś po 2 - 3 tygodniach zamalował na jednej z tych prac napis k...y a żadnej filozofii to nie wymagało tylko wziąśc `puszke i zrobic pare kresek (nie będę jezdził specjalnie na XXX-Lecia żeby im to zamalowac bo to leży w ich interesie), nie wspomne juz o Cracovii do góry kołami która jest na biedronce już od miesiąca i najwidoczniej nikomu to nie przeszkadza.
Prace na XXX-L bedá poprawiane,tyle w temacie i gosciu uspokuj sie juz bo nie wszystko na tym forum musi byc omawiane.
Narzekaniem nic nie zdziałasz. Moim zdaniem zachowujesz się troche jak oszołom. Jak założysz temat o naszych zniszczonych pracach to padne na cycki a modowie (mam nadzieje) obdaruja Cie banem. Każdy wie co dzieje się w jego okolicy i sam o to zadba jeśli tylko pozwolą mu na to czas i pieniądze. Masz możliwość? pomóż. Nie masz możliwości/nie chcesz? Nie narzekaj!
Weź sobie to do serca i nie odpisuj.
Zakładanie tematu o naszych zniszczonych pracach było IRONIĄ, nigdy mi do głowy nie przyszło żeby coś takiego zakładać. Mam możliwości dlatego w piątek powstanie praca. The End
Wyobraź sobie Skunie , że odmalowanie Pasy Arka Lech każdorazowo kosztuje jakieś 150-200zł , jak zapewne część wie wrzut ten był niszczony ładnych pare razy i prawie zawsze odmalowany był na drugi dzień . Więc jeśli masz pretensje to kup puszki i jedź odmaluj a nie płacz na forum , że nie odmalowane.
SkunBanditKSC Napisał(a):
> Zakładanie tematu o naszych zniszczonych pracach
> było IRONIĄ, nigdy mi do głowy nie przyszło
> żeby coś takiego zakładać. Mam możliwości
> dlatego w piątek powstanie praca. The End
Chetnie zobacze jakie masz mozliwosci, a od XXX-Lecia sie odpierd,ol bo nic nie wiesz a pierdzielisz glupoty.
ok
Siedliście na mnie wszyscy bo miałem czelność poruszyć dla mnie osobiście drażliwy temat, wk.... mnie poprosto bierność w postaci takiej że nie można przez misiąc usunąć obraźliwego dla nas napisu i to na naszym osiedlu, gdybym tam mieszkał to byłby dla mnie to cios w policzek, niewytrzymałbym psychicznie i coś bym z nim zrobił. Nie wpier... się w politykę żadnego osiedla ale zwrócenie uwagi na problem nie jest w moim mniemaniu niczym złym, chyba że się myle to mnie poprawcie. Rozumien że poprawienie pracy kosztuje i nie jest to łatwe, ale gdybym ja przeczytał że wiślackie mi zniszczyły pracę to bym sie zdenerwował i by mnie to jeszcze bardziej zmobilizowało do działania. Ja nie maluje bo niepotrafie zrobić czegoś estetycznego, maluje napisy Cracovia itp. na murach i staram się niszczyć prace wisły, jak wielu którzy czytają posty na tym forum. Dzisiaj wraz z kolegą robimy kontur na miejscówce dzieki któremu powstanie ogromny brat bliźniak bandyty z Woli Duchackiej.
rmszar Napisał(a):
> Co do Twoich prac- siądź na jakimś porządnym
> programie graficznym, poćwicz pół roku, rok.
> Dojdź do większej wprawy i zostań choćby w
> połowie takim grafikiem, jak niektórzy.
> Pooglądaj inne projekty vlep i grafów. Przyznaj
> z ręką na sercu, że Twoje to graficzna padaka.
> Rozumiem entuzjazm, ale warto mieć spory dystans
> do siebie i swoich umiejętności. Nie każdy jest
> od razu Van Gogh'iem.
Mówiłem że projekty wykonane przezemnie i przez kolege są dramatycznej jakości ale tu chodzi o sam pomysł, popatrzcie na to:
http://i38.tinypic.com/2qwd55w.jpg Pomysł który się zrodził w głowie i na jego podstawie powstało http://i34.tinypic.com/2ugf5ao.jpg
To był pierwowzór (projekt obżydliwy) a praca końcowa całkiem niezła. Więc na podstawie takiego obrzydlistwa można wykonać ładną i estetyczną pracę
To jest moje zdanie i go nie zmienie możecie się z nim zgadzać lub nie ale od tego jest forum żeby dyskutować.
PEACE!!!!!!!!!!!!!!!!
ciekawe skad masz info ze to byl pierwowzór :)
Od autora
Sory, ale powiedz w ktorym miejscu widzisz tam jakies podobienstwo?
nie musisz mi mowic kto jest autorem wystarczy jak napiszesz z jakiego jest osiedla skoro wiesz to bardzo prosze
SkunBanditKSC napisałeś mi na pw ze zniszczyłeś tego grafa a jeśli się nie mylę to on jest w wrocławiu więc jak to możliwe ?
http://i34.tinypic.com/11adeo6.jpg
HAHAHAHAHA
:)
padłem
PeZetNH Napisał(a):
> SkunBanditKSC napisałeś mi na pw ze
> zniszczyłeś tego grafa a jeśli się nie mylę
> to on jest w wrocławiu więc jak to możliwe ?
>
> http://i34.tinypic.com/11adeo6.jpg
[img]http://www.sarkazmy.zafriko.pl/pics/japierdole.jpg[/img]
Jak dla mnie to jest mało możliwe...no chyba , że jesteś tak znudzony wolnym czasem i sobie jeździsz do wrocka niszczyć wrzuty.
ps. wie ktoś czy rzeczywiście ten wrzut jest pojechany czy skun sobie to wymyślił?
Osobiscie to mi sie wydaje, ze ten ww wrzut nie znajduje sie w Krakowie... Popatrzcie na nazwe ulicy na reklamie studia urody tuz nad grafem. Ul. Hirszfelda... Ja z taka ulica sie w Krakowie nie spotkalem, ale moze rzeczywiscie takowa istnieje, tylko ja o niej nie wiem :) Wiec kolego Skuncostam, najnormalniej w swiecie walisz w ch.ja z zamazaniem tej pracy :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)