Szkoda że Piekary nie wrzucają swoich prac, całkiem niezle im nieraz wychodza, niestety sa czesto zamalowywane.
-
-
Pasiaste grafy i napisy
Tak z innej beczki bo nie wiedziałem gdzie to napisać.Dziś o 23:30 na Discovery będzie dokument "Football Hooligans International" - Danny Dyer odkrywa, dlaczego polscy pseudokibice cieszą się najgorszą sławą w Europie. Wystarczy obejrzeć mecz Wisły Kraków z Cracovią...
staare jak swiat :)
...ja nie oglądałem :)
własnie był kawałek Kozłówka... :)
A co to było za osiedle na którym były same wrzuty wiślackie, a wkoło bloki ruiny i ubrania suszące się.
Jeśli nie było tam pasiastych grafów i napisów to znaczy iż NIE DOTYCZY TO TEGO TEMATU !!!
playzbych czym to malowałeś na ścianie ? też bym sobie coś namalował ale spreyem mi nie wyjdzie znając moje zdolności
5 dni później
markery dobre i farby plakatowe!!
Dziś przy okazji przejażdżki z nudów 304 po Wieliczce widziałem parę naprawdę dobrych prac. Szkoda, że aparatu nie miałem.
ajpg jezeli miales zamiar zrobic zdjecia i je tutaj wrzucic to nie jest to dobrym pomyslem, jezeli nie masz zgody autorow na to. a mysle ze autorzy jakby chcieli to sami by to juz dawno zrobili :)
fajnie masz jak z nudow autobusami sobie jeździsz :D
Z nudow to idz i namaluj cos pasiastego na murze :)
[URL=http://img11.imageshack.us/my.php?image=dsc00677n.jpg][IMG]http://img11.imageshack.us/img11/9057/dsc00677n.th.jpg[/IMG][/URL]
O prze wariat xD Jakimi farbami to malowałeś?
Ale herb Lecha to mogłeś zrobić normalny :D
kamil1000 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> O prze wariat xD Jakimi farbami to malowałeś?
>
zwykłymi w tubce =) strasznie hujowo sie to malowało ale cuż jak zaczołem to już trzabyło skończyć
4 dni później
na meczu na stoiskach STC bedzie zbiorka kasy na farby
z puszkami powinien ktoś przejść przez stadion i stanąć przy wejściach
lepiej nie pisac zebranej kwoty
malo, super malo
ale i tak cos sie z tego stworzy, osoby za to odpowiedzialne juz nad tym pracuja
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)