komik. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> > Tak, ten graf obciąża działaczy Wisły bo
> to
> > oni bronili antysemityzmu tłumacząc go
> > "wielopokoleniową tradycją",
> > bo to oni sprzedawali rasistowskie wlepki,
> No tak u nas też Tabisz siedzi w sklepiku
> klubowym i sprzedaje pamiątki...
> W takich punktach pracują kibice. Jeżeli są
> zapisy na mecz wyjazdowy w sklepiku klubowym, a na
> tym wyjeździe dojdzie do zadymy to wina jest
> zarządu?
Jak nie widzisz różnicy między kibicami, a działalnością władz klubu to ja Ci jej nie wytłumaczę.
> > Tak ten graf obciążą kibiców Wisły, bo
> > chodzą na stadion gdzie od zawsze pluje się
> na
> > Żydów i im ten smród co najmniej nie
> > przeszkadza.
> Wszystkim nie przeszkadza, a może ktoś przestał
> chodzić na mecze z tego powodu ale wciąż jest
> zwolennikiem Wisły?
A to pochwalam. Oby więcej! ;)
> Wszyscy działacze, kibice, zawodnicy - są
> antysemitami?
> Z Twojego postu wynika, że chcąc wstąpić do
> towarzystwa trzeba złożyć przysięgę walczenie
> z żydami...
Można nie składać, a np skandowac Żydzi do gazu, albo śpiewać o p..ch Żydach.
> FortArt masz obsesje!
> Napisałeś, że nikt nie będzie źle myślał o
> Cracovii jak coś głupiego napiszesz na innym
> forum, ale wszyscy związani z Wisłą są
> antysemitami bo ktoś tak napisał na forum, a
> inny na murze...
Ja nie znam kibica Wisły, który by nie był antysemitą (z zastrzeżeniem, ze poglądów paru na ten temat nie znam). Antysemickie napisy na murach, antysemickie śpiewy na meczach, antysemickie wlepki w sklepiku, antysemicka przyśpiewka na oficjalnej stronie klubu, rzecznik broniący publicznie praw do wyzywania Żydów. I piłkarze, których tak zaskoczyła antysemicka przyśpiewka, że ją pięć razy intonowali.
Wszystko to jeden człowiek robi?
[b]COCO[/b] Napisał(a):
> udowodniłeś że do wszystkiego da się dopisać
> spiskową teorię...
Z piwnicą poległeś, ale może tu dasz radę. Jaki spisek jest. Konkretnie jak dziecku.
> - już Ci kiedyś napisałem, żyjemy w kraju
> gdzie dla większości ludzi określenie "Ty
> Żydzie" jest obelgą [...]
w takim razie zapraszam do Polski
> wiec nie stwarzaj jakiś
> chorych pozorów, że wisła = antysemityzm bo na
> tle kraju niczym szczególnym się nie
> wyróżniają...
W ogóle niczym. Kibic wszystkich klubów malują grafy kpiące z Oświęcimia. Co tam na tle Polski, na tle Krakowa też niczym. W ogóle nie widać różnicy między Cracovią broniąca praw Żydów w II RP, a Wisła, która im wstępu zakazywała.
-
-
Pasiaste grafy i napisy
[i]Ja nie znam kibica Wisły, który by nie był antysemitą[/i]
Gdyby właściciele, członkowie władz, działacze i zwykli kibice (mniej lub bardziej znani) tamtego towarzystwa kierowali swe postępowania zgodnie z wytyczoną przez autora tych słów filozofią postępowania, to tenżesz w tym momencie by chyba nie nadążył z odbiorem z poczty pozwów sądowych o zniesławienie. Osobiście znam osoby gorąco sympatyzujące z tamtym towarzystwem, które ciężko posądzić o antysemityzm - ze względu choćby, na to że same są Żydami i nie ukrywają tego.
Proszę sobie założyć (FA i spółka) temat "Cracovia i psy, a kwestia Żydowska..." i raz na zawsze odpier***ić się od tematu o [B]PASIASTYCH[/B] grafach i napisach !!!
Wlasnie. Wrzo.ksc dobrze mowi. Czlowiek chce wejsc do tego tematu, by zobaczyc jakies nowe pasiaste malunki a tu co? Zbedna rozkminka na kilka stron. Proponuje wywalic niepotrzebne posty, wraz z moim i wrzucac jakies fotki nowych grafow :)
To jest szalenie ważna dyskusja na maj, czerwiec, lipiec, na ligową szarzyznę. Dobrze, ze AWB ją sprowokował i my ja kiedyś odbyć do końca musimy. Ale teraz dzieją się rzeczy ważne w hokeju i bardzo ważne w futbolu. [b]Potrzeba nam jedności[/b], bo potrzeba nam siły. Musimy wesprzeć chłopaków w trudnych chwilach. Nikt tego za nas nie zrobi i nikt nam drugiej szansy nie da.
Proszę wszystkich o unikanie jakichkolwiek starć i sporów, o niezajmowanie się historią i polityką o niewzywanie do pozwów, rozliczeń i agresji. Nie czas na to. Proszę adminów o bezwzględne kasowanie wszystkiego co dzieli i skłóca. Z moimi wypowiedziami na czele.
Jeśli ten obrazek ma dzielić Pasiaków, leci w kosz, jeśli kogoś interesuje moja sygnaturka niech się skupi na ostatniej linijce.
FortArt walnij gdzieś na murku napis "Potrzeba nam jedności" i w temacie będzie i apel szczytny uznanie znajdzie , mam nadzieję ;)
Przeróżnymi ludźmi jesteśmy , ale jak miłość do Klubu spowoduje wzniesienie się nad podziałami , to ten cały sport ma sens i proszę wystarczyły tylko dwa wysokociśnieniowe mecze , aby to uczynić...........
14 dni później
Siema wszystkim mały projekcik który może się ukaże na ścianie http://www.wrzuta.pl/obraz/a5CkWQa8kJ/cracovia_rusocice_2
jezeli to ma byc Twoj pierwszy wrzut to moze poprostu bys zaczal od czegos Cracoviackiego :)? pozatym na kartce latwo jest narysowac, na murach jest kompletnie inaczej, tym bardziej jezeli to Twoj pierwszy graf to powatpiewam w to ze Ci wyjdzie
ale obym sie mylil hehe, pozdro
AntyWisła: na pierwszy graf to moze zrezygnuj z chlopka i zrob tylko odpowiednio sprowadzona do poziomu prawa czesc? Bedzie dobrze i latwiej :)
PS. Jestes z Rusocic?
Tak jestem z Rusocice a co ??
ale dopiero coś zrobimy jak pogoda będzie ;)
Jak macie jakieś pomysły to piszcie ;)
Nie pisz trzech postów pod rząd - od tego jest opcja "Zmień wiadomość" żeby coś do niej dodac.
Tak zapytalem skad jestes, bo mieszkasz niedaleko
a można wiedzieć gdzie? ;)
PM
PM ...........??
Haha chyba sie nie dogadacie :) Moj post oraz powyzsze do skasowania.
do skasowania to nick powyżej
Anty(/)wISŁA Napisał(a):
> PM ...........
to znaczy że namierzył cię , i wysłał ci smsa.. sprawdź na komórce
Zbanujcie mu konto i skasujcie posty. Niech sobie dziecko założy nowy nick jakiś taki bardziej adekwatny...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)