Oto nowe dzielo prosto z DABIA!! HRABSTWO DĄBIE CRACOVIA!
[img]http://images33.fotosik.pl/162/1fa58257e5113beb.jpg[/img]
-
-
Pasiaste grafy i napisy
kurcze a nie dalo sie tej szachownicy zrobic bialo czerwonej ?:>
... u mnie jest biało-czerwona.
no niby tak ale rogi powinny sie zaczynac od białego. przynajmniej mi sie tak wizaulnie bardziej to widzi.
zrobcie lepsze to pogadamy okej?
no ja śmiem twierdzić że mamy lepsze :P ale to subiektywna ocenka :D
to poka
najnowsze str 28
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> no niby tak ale rogi powinny sie zaczynac od
> białego. przynajmniej mi sie tak wizaulnie
> bardziej to widzi.
Przy szachownicach to ja na przykład nie jestem aż takim ,,purystą kolorystycznym''.
Graf Bardzo Fajny, Jak Ktoś Ma Narzekać Niech Lepiej Weźmie Spray i Namaluje Lepsze !! :)
Brawa dla autorów projektu za odwage i wykonanie !!!
Flaga jakby Widzewa ale są napisy więc wiadomo WSZYSTKO!!!
jak byśmy zrobili na odwrót to byscie powiedzieli ze to flaga ŁKSu TO jest szachownic i obojetne od jakiego koloru nie zaczne sa to barwy BIAŁO CZERWONE.
graf genialny, pasowaloby jeszcze drzewka wyciac zeby lepiej widoczne bylo:D
w poniedzialek rano jadac przez dąbie widzialem jak koleś zamalowywał grafy na blokach od strony al.Pokoju :/
nic sie nie bój na Dąbiu to mi to przypomina walkę spółdzielni z wiatrakami, tylko ,ze w tej walce oni sa juz bardzo stratni finansowo i chyba długo tak nie pociągną ;)
dev a skąd ty masz takie informacje??:D na żywo szachownica prezentuje sie lepiej a i z dosyc dalek jest dobrze widoczna:D
droga dedukcji : jedna puszka spreja ok 25 zł
koszta spółdzielni : ewentualny mandat - pare stówek , koszt wynajęcia typa który to zamaluje + plus farba i inne narzędzia :) teraz to pomnóż przez srednia roczną zamalowań
i uzbiera się spora sumka.
Na Dąbiu jest ładnie ale za to troche wczesniej na nowych grzegorzkach wielkie psiarskie ABG :/
trzeba sie miec na bacznosci Panowie ---> http://www.dziennik.krakow.pl/public/?2008/03.04/Krakow/05/05.html
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)