Oglądałem i jest naprawdę niezły :D
Polecam dla widzów powyżej lat 18 ;)
-
-
Football factory - film
Mi tez sie podoba,moze byc!!!
Swietny film ,ale podobnie jak przy romper stomper nie ktorzy potraktuja ten film zbyt doslownie ,nie rozumiejac faktycznego przeslania tego filmu.Faktycznie milus ma racje nie jest to film dla dzieciakow.
813 dni później
Film dobry, tylko ta bojówka troche smieszna:) Te hasła my anglicy najlepiej umiemy sie bić:) Gdyby taka bojówka jak na tym filmie spotkała sie z Lechem to niewieleby z niej zostło:)
FF to najlepszy film o Naszej Piłecce, Film twórców human traffica, to mówi samo za siebie;]
"Gdyby taka bojówka jak na tym filmie spotkała sie z Lechem to niewieleby z niej zostło"
hahahahahahahahahah(i nie smieje sie z Lecha tylko z Ciebie)hahahahahah
Nie ma jakto smiac sie z kogos kogo sie nie zna:)
głupiś
Mądry sie odezwał. Co tam nieby było w nich takiego?? Czego tam sie bac?? Tylko pili i ćpali, zreszta jaka miesznka, dwa leszcze bedące złodziejami czy koes diler, no no tylko podniecać sie takimi:)
hahahahahaha nawet nie musze palic ,żeby mieć smiechawke
to ja niewiem kogo ty chłopie znasz bo ja znam róznych Pasiaków i złodzieji i dilerów etc. jak chcesz poczuc groze opglądnij se "hooligans" wszak nazwa groze wywołuje hahahahahh
No tak nie ma jak to nowoczesni kibce spod znaku trawy:( Teraz wiem co ci imponowało w tym filmie
ale z Ciebie lolek widać ,że wała wiesz skoro nie widzisz podobieństwa miedzy FF a normalnym życiem
Sam jestes lolek, po co sie napinasz, nie chodzi o podobieństwa tylko o to czy jest sie kim podniecac w tym filmie.
sam sie podnieciłeś ,że Bojówka Lecha by dojebała filmowej..hmm. dla mnie to w miare logiczne i wogule takie porównanie jest rodem z piaskownicy
Taki przykład, ta filmowa miała niby adaptowac relaną, Mnie rozwalały te prównanania w stylu jesteśmy najlepsi itp. Film ten ogladałem po raz pierwszy włąsnie z kumplem z grupy mocniejszych wrazęn i on tez go wysmiał. Zreszta wkurwiłe sie nieźle z e z huliganów robią jakis pierdolonych ćpunów.
pas
OK masz racje nie ma sie o co kócić, to tylko gupi film moze sie podobac lub nie wiec ja równiez pas.
i nie porównuj palenia lolków z ćpunami, bo to ne jest zabawa z igłą
a co do "Mnie rozwalały te prównanania w stylu jesteśmy najlepsi" to jest logiczne
tak jak każdy Klub mówi o swoim ,że jest najlepszy, to sie nazywa Wiara.
"Najpierw palisz tylko skręty, potem wypróbujesz hasz, po strzykawkę tylko sięgniesz, na 100% AIDS-a masz".
Baranki boze:) tez to chciałem zacytowac ale stwierdziłem z enie warto:)
warta niewarto wiecie lepiej a wala wiecie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)