Może ta sprawa była już poruszana, ale zapytam: Dlaczego piłkarze na boisko nie wchodzą z flagami ???
pozdrawiam.
-
-
Dlaczego bez Flag ???
bo flagi poszly w miasto
Bo je rozkradli wierni kibice.
Macie taki sam problem jak my (ZAGŁĘBIE) u nas tez pokradli :(
o proszę ...
pasuje mi tu stara maxyma komunistyczna ...
"złodzieje flag swoich własnych klubów łączcie się"
A mnie: " Wynoszeniu flag ze stadionu mówimy stanowczeni NIE" ;)
Albo: "Kto podniesie rękę na klubową flagę, temu tą rękę odrąbiemy!"
tuptuś ...
:-)
Tak, to chasło w zestawieniu z nazwą Cracovii na pewno sprzeda się w mediach idealnie... Będą walić drzwiami i oknami.
Trzebaby jeszcze dodać że "siekierą" .... inaczej media nas oleją :)
Dobrze że pokradli te materiały na kijach , bo flagami się nieda tego nazwać!!!!!!!! Pierwszy raz widziałem flage Cracovii przedstawiwjącą jakieś serce czy krzyż, to jakaś kpina z barw naszej CRACOVII.
spojrz na to, co widnieje na transparentach i flagach w calej Polsce. trybuny maja byc bialoczerwone, ale nie monotonne. moze flage z logo miasta podsumujesz tak samo?
poza tym poginelo rowniez mnostwo flag w pasy. tu tez dobrze, ze juz ich nie ma?
No to się ładnie porobiłio !!!
Ja proponuje mimo wszystko by netservis nie tyle zrobił te flagi zebrał kase itp. itd ale też machał nimi ( albo opravcy by machali ) a potem do domu albo klubu
Oki to opravcy będą je szyć, potem machać, po meczu brać do domu... i to wszystko jedną ręką, bo drugą będą odpalać pirotechnike, zawieszać flagi na płot, ustami oczywiscie drzeć sie za wszystkich, a nogami miotać serpentynami. Super!
No to lepiej będzie na naszym stadionie bez tych flag ? Jeśli tak uważacie to ja się wykreślam z tego tematu
------------------------------------------------------------------------------------------------
..::PasiasteSerce::..
Ty się nie wykreślaj tylko zamiast doradzać to pomóż opravcom ...
napewno będzie lepiej ...
i będziesz mógł pomachać flagą ...
Oni rad nie potrzebują doskonale wiedzą co i jak mają robić ...
potrzebują ludzi do pomocy i kasy na oprawę ...
No to w jaki sposób moge pomóc opravca ? Przecierz na każdym meczu wrzucam conajmniej piątke na oprave ... co jeszcze mam robić ?
I chwala Ci za to ..::PasiasteSerce::.., ale prosze nie mow ze "opravcy mogli by jeszcze robic to i to" bo jest nas naprawde malo, a takie rzeczy jak machanie flagami czy doping to juz chyba nie (tylko) nasza dzialka!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)