Polonia Warszawa ma remont za 4 mln. zł. , właśnie się dowiedziałem!!!!
Kupe kasy.
-
-
Oświetlenie
Niestety w świetle prawa nie mamy prawa tam nic budować. Inwestorem może być tylko właściciel. Bo tylko on może składać stosowne dokumenty do pozwolenia na budowę. Nie chcę krakać, ale jeśli tak awansowalibyśmy do I ligi to musielibyśmy chyba pójść śladem Polonii w Warszawie... Już kiedyś o tym pisałem, że najważniejszym celem działania "nowej" spółki z Comarchem powinno być w tej chwili ostateczne wyprostowanie sprawy własności stadionu. W przeciwnym razie odbije nam się to czkawką za rok, lub dwa.
Pas to sa trudne sprawy ...
Ps.Norbertanki z deczka przesadzają .......
tak wiec powinno sie zbudowac nowy 15 tys stadion na kablu
no bez jaj musi być jakiś spposób zeby sie z norbertankami dogadać chyba nie chodzi im o kasę bo po jasną cholere zakonnicą potrzebny jest jakiś duży majątek ??
to jest troche chore żeby klub z prawie 100letnią tradycją nie mógł awansować do 1 ligi przez siostry norbertanki!!!
pas - masz mailika...:):):)
Kazz co do kasy to się mylisz , taki jest teraz świat KASA KASA KASA i nie omija to kleru i to jest najsmutniejsze.....
Powiem Wam jedną rzecz. Byłem dziś w Rybniku - wjeżdźając do miasta, ale jeszcze na dalekich peryferiach - znajduje się stadion (a właściwie stadionik) na którym jest oświetlenie wizualnie zbliżone do tego na @!#$ czy Groclinu. Stadion jest mosiru czyli miejski, podejżewam że ROW tam speedweya rozgrywa, ale jest taki malutki jak garbarni. Skąd Oni (w takiej dziurze) na to wzięli kasę? I czy też to kosztowało 4 miliony? Może jest jakiś PASIAK np. na Politechnice Karakowskiej czy na AGH który w ramach pracy dyplomowej mógłby zrobić projekt takiego oświetlenia na naszym stadionie? Myślę że to koszt projektu to jakaś 1/4 sumy wykonania oświetlenia.
Byla juz kiedys mowa o oswitleniu.. i mowili o kosztach okolo 3.8 miliona!!
Tak czy siak.. Księza na Księżyc a Norbertanki.. tez na ksiezyc...!!
można sie starac o dotacje z UKFISu i Totalizatora , chyba w wysokosci 50 % kosztów.
a i pamietajmy że miasto lub sejmik dotowało remont murawy wisły , chyba była wymieniana kwota około 300 000zł przy całkowitym koszcie 1 000 000 zł.
KAZZ Norbertanki potrzebują kaskę na gromnice,bez dwuznaczności.
...też dają światło :):):):)
tacy dwaj:
mail za mail.
stanie siostrzyczka 4 maszty i znow zrobia syf w UM
A ja słyszałem ze siostrzyczkom miasto miało dac jakies kamienice w centrum krakowa (chyba 8 ich było) zeby odstopiły tereny przy ul. KAŁUŻY
lepiej zrobic zbiorke na farbe i dokobnczyc malowanie ogrodzenia na stadionie!!! bo z klubu narazie nie dostaniemy pieniedzy na ten cel!! policzylismy ze potrzeba ok. 100 litrow farby (biala + czerwona) i dodatkowo szczotki druciane itp. koszt 1500 - 2000 !!! i co wy na to?
Co do Rybnika to oni od lat mają tam nawet podgrzewaną płytę..
nie mam pojęcia skąd, za co, za ile, i dlaczego..
pzdrw
może się mylę ale my chyba dzierżawimy obiekt no a dzierżawca przecież może wystąpić tak mi się wydaje o zezwolenie.Z drugiej strony zezwolenie przecież już było bo mieliśmy oświetlenie na stadionie mozna odtworzyć niby substancje na stadionie która była.
w rybniku to jest tak ze tam miasto sponsoruje żueżel i to miasto za oświetlenie płaciło teraz na 99% dostaną się do 1 ligi i wszystkie pieniadze maja z miasta...tam miasto umie dbac o klub...
A rybnik taką dziurą wcale nie jest dośc duże miasto no i prawie pierwszoligową druzyne żużla maja:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)