z flagą było tak: faktycznie koles miał imprę...rozwiesił ją w knajpie, akurat wtedy przełaził kolo z KSP,więc od razu zadzwonił po ziomków, przyjechało auto KSP,koleś wychodząc miał flage pod swetrem, wsiadł do auta i pojechał (sam) do domu, pod wejściem podbiegli KSP i wzieli (bez obicia) mu flagę, tyle w temacie
-
-
Jak KSP ukradła flgę(100% Prawda)
Po co wogóle o tym piszesz Pruszków,przecież to was tylko ośmiesza...
Arystokrata-Ciiiii...
Przynajmniej jest smiesznie:)
Flagi nieukradli flage skroili :D
A to byli pruszkowscy "eleganci" czy miastowi?
Dobra rex,nie macie tematu z humorem to niech wam będzie ;)
Dziekowa;)
Jadze zawinęliśmy fan,bo się zbyt wozili zbytnio na tym meczu.Fakt to psy robili zamieszanie.A była okazję to chłopaki zawinęli tę fanę.P.S.Na tym wyjżdzie mnie nie było
Nie ośmiesz nas to tylko zeby wam potem ,,warszawscy odszczepieńcy(tj. Polonia)" nie mówili,że szło 20 legionistów i 10 Polonistów a oni nam tą flagę skroili.A my do tego uciekaliśmy.poloniści mają bujną fantazję.A tamtemu frajerowi już TB obili ryj.
to znaczy komu chlopowi od was co ta flage stracil nie
slyszalem ze dostal ultimatów od TD zajebista macie tam atmosfere
,,warszawscy odszczepieńcy(tj. Polonia)"......... buahahahahahhahahaha
kto jest odszczepieńcem to jest pruszkowski hooliganie i ci twoi kumple z największych wioch woj.mazowieckiego no ale legła w-wa no nie ...
zróbcie sobie flage [b]rodowici warszawianie[/b] buahahahahahha - pasuje do was jak ulał...
Bo prawdziwy warszawiak chodzi na Legię,ale dużo osób chodzi z poza wawy.A Pruszków to nie wiocha.Jak chcecie sobie pogadać o zbieraninie fanklubów to patrz na Widzew a nie na Legię.Popatrz sobie na flagi na Legii czy widzisz tam jakąś wiochę synu?
synu ........
w pruszkowie akurat byłem....
a prawdziwy warszawiak według mnie chodzi na Polonie - takie jest moje zdanie.....
i nie chodzi o to, że dużo osób chodzi na cwks z poza wawy... chodzi mi oto ,że połowa wawy (jężeli nie więcej) to przyjezdni z różnych stron świata (czyt. wioch dookoła) , przekroczy taki granice wawy- i myśli że jest wielki kozak
zresztą to chyba nie przypadek, że was ludzie w praktycznie całej polsce nie lubią ....
PS ja lubie i pozdrawiam ale tych w czarnych koszu;lach :)
DUMA STOLICY POLONIA WARSZAWA!!!
Autor: Pruszków100%Legia
Jadze zawinęliśmy fan,bo się zbyt wozili zbytnio na tym meczu.Fakt to psy robili zamieszanie.A była okazję to chłopaki zawinęli tę fanę.
no to Legia + policja = koalicja , nareszcie ktoś się przyznał.
Nie wspominając o ukradzionej fladze Polonii, czy ostatnio Stomilowi.
Pruszków100%coś tam z ciebie widzę Warszawiak pełną gębą :D.
:D
Pruszków100%Legia napisał(a):
> Popatrz sobie na flagi na Legii czy widzisz tam jakąś wiochę synu?
Po co na flagi, na nicki wystarczy popatrzeć, tatusiu :-)
Pruszkowianinie - a czytałeś taką książkę "Do przerwy 0:1".... czy myślisz że to ksiązka o Legii lub Gwardii?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)