Postaram się juz więcej nie robić już nowych tematów na waszym forum,ale powiem wam jak Polonia uradła fanę ,,ELAEGANT BOYS 04'".W Wawie była impra.Przed tą imprezą gościu wziął z magazynu flage.Zaczął się nią panoszyć w pubie(tam gdzie była ta impra).Podszedł do niego ochroniarz i powiedział,żeby przestal się szczycić tą flagą,bo jego kolega(też ochroniarz) jest za ,,Czarnymi".Ten drugi zadzwonił po ziomów i........tu są różne wersje:po pierwsze zasnąl z nią,po drugie gdzieś ją zostawil,ale najprawdopodobniej dorwali go na światłach.Obili mu samochó,zawinęli fanę a dziewczyna w szoku.
-
-
Jak KSP ukradła flgę(100% Prawda)
buahahaha "zasnął" buahahahahaha dobre dobre, pewnie się nią przykrył bo zimno biedakowi było. Buahahaha!!
Pruszków100%Legia napisał(a):
> są różne wersje:po pierwsze zasnąl z nią,po drugie gdzieś ją
> zostawil,ale najprawdopodobniej dorwali go na światłach.
Pewnie masz rację - zasnął na światłach i go dorwali tacy mali, zieloni. Wciągnęli do świetlistego spodka i jak wypluli to zapomnieli oddać fany.
Będzie o tym w "Nie do wiary" na TVN-ie.
Strefa 11 pracuje!
Tym wiekszy z niego frajer.
PS. A nie mogl wymyslec ze np. Urwal mu sie film? W Cracovie tak zalatwia sie niewygodne sprawy :-)
Głąbie zasnął jak samochód stał przed pubem i miał tą flagę przy sobie.A na światłach go dorwali jak wracał z dziewczyną do domu.
To co to za "ELAEGANT BOYS" skoro przy kobiecie najebal sie jak swinia i zasnal na stoliku? :-)
chuj nie elegant
Wiadomość zmieniona (24-09-04 17:42)
A co mieli zrobić jak im flagę pod nos przynieśliście.....?
Powiedz co byś Ty zrobił jak by ci się Polonia ze swoją flagą po knajpie panoszyła?
100% poparcia dla KSP.
Mam nadzieje że niedługo siły w Warszawie będą wyrównane!
Jeśli to są tylko "boys" to może z dziewczynami nie teges...
to chyba pretensje powinieneś mieć do Waszego kibica który się najebał i zasnął a nie do KSP.
mg-co do tych ,,boys" to nie bądz taki mądry.Sauron z tobą się zgodzę poza jednym w Warszawie była jest i będzie tylko LEGIA! chyba,że będzie występowała banda frustratów tj.KSP(Konwiktorska Służy Policji).A pretensji do nich nie mamy.Ten od nas zachwał się jak frajer i już mu obili ryj tj.TD
Wiadomość zmieniona (24-09-04 17:57)
Skoro nie macie do nich pretensji to po co się żalisz na forum?
nie żalę tylko mówię prawde
no ja troche nie rozumiem. Najpierw piszesz jaka to Polonia jest zła ale później stwierdzasz że nie macie do nich pretensji tylko do tego typa od Was. więc o co Ci właściwie chodzi? Polonia jet winna czy ten kolo od Was, zdecyduj się.
to chyba juz napisalem jak bylo... a bylo bo flaga juz ma unego wlasciciela a na kamienej sie wajnie prezentowala...;]
no i wyszło na moje:):):)
[i]Bereś zerwał fanę, schował ją pod zarzyganą marynarkę i zaczął uciekać... Nie pamięta co było dalej. Obudził się w objęciach Skoczylasa w otwartym kanale. Opatuleni byli w zwój płótna. Popatrzył w lustro... Nie to nie był Skoczylas, to nie było lustro – to były postaci z malunku, którym byli owinięci.[/i]
i prostuję - to nie ja (TD) obijałem komuś ryja w Warszawie:):):)
a to chyba sobie lepeij zrubcie MODNA LEGIA a nie ELEGANTS BOYS bo znam ludzi z Wawy co w życiu na meczu niebyli a jak sie zapytasz zakim sa to oczywiscie za Legią bo koledzy tez są za Legią... ;) SZACUNEK DLA PRAWDZIWYCH!!
ale farmazony :|
o Boże :|
tak a legia jak zdobyla flagi ksp i jagi?? moze o tym napiszesz??
czujecie sie za pewnie w warszawie i tyle. na moj gost jakis idiota to byl.
POLONIA TAK TRZYMAC..............................
Tylko zeby srebererek nie zabraklo dla swistaka!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)