Zapraszam na nową stronę Cracovii - zawierającą relacje fotograficzne meczów jesiennych.
Wkrótce zamieszczę relacje z meczów derbowych (91, 95), III liga (93-94)
[url]http://www.cracovia.pds.pl[/url]
-
-
www.cracovia.pds.pl - nowa strona
Zdjęcia z derbów z roku '90(chyba o te derby chodzi?)to moze byc hit!
Mam nadzieje,że trybuny z tego tez zostały na nich uwiecznione.
jestem pod wrażeniem ...
widać talent i oko profesjonalisty ...
z dobrym sprzętem ...
:-)
Baaardzo, baaaardzo.....
ja również...
wolno wchodzi stronka .. coraz więcej pasiastych stronek ze zdjęciami :)!
... a tak ogólnie gratulacje :)!
super fotki
masz dobrą ręke
Jest taka strona logo.nino.ru (tak rosyjska) skąd można ściągnąć
bardzo dobrej jaości logo Cracovii (flagę) . Jest to eps. Innych klubów
zresztą też i nie tylko klubów zresztą. Flaga jest super.
faktycznie sporo tego tam nawet jeden z pierwszych herbow <....> i jaka roznica miedzy tym "najnowszym" :P
O w morde, Pawel7, ale czaderska ta strona! Jesli masz jeszcze jakies z ktorych mozna sciagac takie rzeczy (grafike wektorowa) to dawaj :) Moze byc na maila.
A co do stronki fotopasiaka - zajefajne fotki. Widac ze sprzecik niezly :) Tak trzymaj. Aha... nie wiem czy to byl efekt zamierzony, ale fajnie wygladaja zdjecia w ktorych w tle centralnie prezentują sie flagi :) Wyglada to tak, jakbys przede wszystkim chcial sfotografowac je, a ze akurat nadbiegli pilkarze to sie dostali na fotki ;) Ale to moze efekt pozniejszego kadrowania... w kazdym razie mi sie podobaja!
No niestety ja więcej nie znam (może ktoś coś jeszcze podpowie).
Tylko proszę mnie nie krytykować bo nie zasnę i będę miał problemy zdrowotne. (patrz zmniejszmy presje).
Pozdrowionka dla każdego Pasiątka.
No z tymi pozdrowionkami i Pasiątkami to chyba mnie pogieło, toż to chyba
gorsze nawet od Mickiewicza. Tylko bez krytyki proszę bo nie zasnę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)