Z ust mi to wyjąłeś Mości Doc.
-
-
Fulara OUT!!!
dottore - coś Ty wsadził do ust klarosowi (by potem wyjąć) - a FEEEEEE Panowie:):):)
tacy dwaj - flaszkę z guinessam, a potem się przestraszyłem , że mi wszystko wypije to i wyszarpałem :)
Szkoda Fulary bo to fachowiec jakich mało!
Brawo Tabiszyna. Jeszcze chwila i z hokejem też się pożegnamy.
Co chcecie od Tabisza . Ma 150 tys budzetu wiec slusznie robi ,ze nie pozwala trenerowi lansować zawodowych kontraktów ani ściągać "djewuszki" z Ukrainy
Ale właśnie djewuszki z Ukrainy lub innego bliskiego wschodu, to by się zwróciły.
Tylko czy spółka ma w rejestrze wpisane usługi w zakresie organizowania "imprez kulturalnych"?
klaros. Już starożytni Rzymianie mawiali "pecunia non olet", czyli jakby powiedział Szwagier Piekutoszczak uprawiający ostatnio fach bramkarza "petunia non omlet". W końcu to sprawa zawodniczki co robi po godzinach, nespa? Juz był taki, za grę którego klub (nie nasz) płacić nie musiał (jakoś tak kojarząco się nazywał). Na krótką metę taki "samoutrzymujący się zawodnik (lub -czka) bywa opłacalny (-a)
No dobra, to może co lepsze zawodniczki potańczą na rurkach (np. na bramkach na Świętej Ziemi (westalki?).
cherleaderki już były :)), to moze teraz topless-clubbing?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)