może odpowiem na to pytanko.........mogłam ją użyć tylko i wyłącznie do.......
SPAŁOWANIA Was moi drodzy forumowicze.......;-))))))))))
i proszę nie myśleć inaczej bo sie głupoty porobią z tego...;-)))
Wiadomość zmieniona (20-09-04 13:27)
-
-
Co psy zrobily we Wroclawiu???
ZOYA... Ty sie w zomo nie baw!! ;) a taka anatomiczna pała moze jednak miec kilka przeznaczen :)
Kojo a skad Ty wiesz? ;-)
no wiesz... rozne mam zabawy z dziewczyna... :P
Good for You :-)
Kojo ,a propos zabaw :-) jak sie rozwinela sprawa z odkochaniem? az tak dobrze juz ?
WIELKIE CHWDP
CRACOVII GRATULUJEMY
[IMG]http://www.karpaty.edu.pl/teams/drugac/zwierz/grea.jpg[/IMG]
To Ty Zoyka zgarnełaś to niezwykle ,,cenne,, trofeum???:-)))))
Dla niewtajemniczonych nasza kochana Zoya bawiła się w wojsko budząc dobre pół pociągu hehehe;-)))))))
a apropo Wrocławia:dzięki dobra duszyczko( nie pamietam imienia sorka)za wyciagniecie mnie z tego kotła bo naprawde mogło sie skończyć dla mnie bardzo żle.....
szybkilopez... nie mysle juz o Tym.. jest narazie jak jest czyli fajnie... ale skonczmy ten temat :)
miodzio..............;-)))
zoya nie usmiechaj sie tak do mnie 2 raz bo sie zawstydzam :D:D:D
wróćmy do tematu......błagam....;-)))))))
No procz "malego" palowania naszych w pociagu,jakis fajfus lazil po peronie z kamera i filmowal nas...Tylko patrzec ja pokaza nas w UWADZE w TVN-ie i powiedza : "To mordercy ktorzy chcieli zabic maszyniste...!!!" Pozdro dla tych wszystkich spalowanych w pociagu,ale akurta te ku..wskie przedzialy nie pozwalaly nikomu na jakas odsiecz!!!Kurwa...
Co Wy wszyscy pierwszy raz na wyjeździe byliście że tak sie dziwicie polskiej policji?
Les napisał(a):
> Tylko patrzec ja
> pokaza nas w UWADZE w TVN-ie i powiedza : "To mordercy ktorzy
> chcieli zabic maszyniste...!!!"
Gdyby jakiś debil i bandyta nie rzucał kamieniem w nadjeżdżający pociąg to na pewno by nie mówili.
> Pozdro dla tych wszystkich spalowanych w pociagu
A może też pozdro dla maszynisty?
BKR akurat w tym pociagu nie byłem bo inaczej do Poznania dojechałem. Ale o ile się nie myle to pały pierwszy raz wpadły nam do pociągu specjalnego.
W poprzednich nawet nie jechali.
Nawet w Warszawie pod pociagiem robili mniej problemów.
No sorry,ale sami to sprowokowali trzymajac nas tak dlugo przed dworcem we Wroclawiu...A poza tym pierdolic to bo glupie suki nie mialy odwagi zeby caly pociag spalowac tylko jeden przedzial gnoje!!!A odnosnie kamienia w maszyniste to widzialem to i to nie bylo przeznaczone dla niego:)!!!
"glupie suki nie mialy odwagi zeby caly pociag spalowac tylko jeden przedzial" aż tak bardzo chciałeś, żeby Ciebie spałowali?Trzeba było poprosić...zrobiliby to z miłą chęcią...pownieneś się cieszyć, że nie spałowali wszystkich:/
LenaKsc: Nie jestem masochista,ale zrobili wielka akcje pokazowa na jedne przedzial i spierdolili (w Rawiczu?) na nastepnym przystanku,a jakby poszli dalej w pociag to by łomot dostali:)!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)