... ale na szczescie nie u nas ;-)
U "konkurencji" :))
-
-
ŻYRO w Krakowie...
I z ładnej strony sie pokazuje.....;-)
kobiety w moim domu - no wicie, rozumicie - są "kibickami krakowskiej piłki nożnej" choć chyba wolą tamtych )mam pretekst do rozwodu i wydziedziczenia córki).. ale one mówią "przecież ten Serb to jakiś idiota narwany, pierw go leczyć w Kobierzynie a potem dopiero pozwolić grać"
No to Żyro troszkę odkupił winy:-) :-) :-)
ile wisła wyszła?
5 tysiecy papierow, ale Wronki przebily o 2 i pol...
wyszła na zero, jedna strzeliła i jedna straciła
he he he , Wisła - Amica 1:1, no, traktorzyści coraz gorzej, z meczu na mecz..
Ro Man napisał(a):
> he he he , Wisła - Amica 1:1, no, traktorzyści coraz gorzej, z
> meczu na mecz..
>
Za to Wy jesteście w zajebistej formie!
Każdy to powie
Żyro dopierdala w Krakowie :D
następnym razem przyjedzie sędziować... chyba turniej drużyn podwórkowych.....
osz kurna ale jaja - do czego to doszło - zgadzamy się z sąsiadkami.... w tym jednym, niepowarzalnym przypadku
Wiadomość zmieniona (19-09-04 18:35)
Na szczescie nie u nas!!!
Wisłaki sie darli, żeby oddawał kuchenkę! Hehehe...!
Nikola Mijailović poproszony o ocenę pracy sędziego wypalił bez namysłu: - Ten sędzia to jest.... - tutaj padła wiązanka nieparlamentarnych wyrazów. - Przy pierwszej i przy drugiej żółtej kartce nie faulowałem. Nawet nie dotknąłem przeciwnika, nie było żadnego kontaktu. Ukaranie mnie tymi kartkami było błędem. Ten sędzia uwziął się na mnie. Poprzednio jak sędziował mecz Wiśle (z Górnikiem w Zabrzu w marcu) też dał mi dwie żółte kartki, a później czerwoną.
Źródło: Dziennik Polski (Tym, Maro)
powinniśmy się chyba umowić i faktycznie pierwszy raz w życiu zgodzic sie co do tego że Żyro to k....tas :<
nieważne czy Wisła, nieważne czy Cracovia ten fiut spieprzy doszczętnie cale widowisko :|
myślałem ze go wczoraj zaj...........
My mamy kose z Żyro
Sąsidka ma kose z Zyro
czyli na Derbach nie będzie wiedział kogo przekręcić
Ściemnianie z tym sędzią. Wisła zremisowała na własne życzenie. Żyro miał wczoraj kilka błędów, ale ten rudy ze świerzbem nad uchem zachował się jak ostatni idiota. POlecam pomeczowe wypowiedzi Żurawskiego i Frankowskiego. To jest po prostu nieprofesjonalny zawodnik. Fauluje przy linii środkowej, w niegroźnej sytuacji, zupełnie niepotrzebnie i jeszcze ma pretensje.
Tak samo z karnym: Gorawski ewidentnie sfaulował Burkhardta, a że przypadkowo, to inna sprawa.
Natomiast nie wiem, co z sytuacją, kiedy ktoś z Samicy dostał na swoim polu karnym piłką w rękę. Nie znam na tyle przepisów, więc nie wiem, czy nie powinien Żyro podyktować karnego.
pozdrawiam
K.
Jak tylko usłyszałem przed meczem że sędziuje Żyro to odrazu wiedziałem że nie wygramy, nawet się nie denerwowałem zbytnio podczas meczu. :)
musi mieć Żyro dobre plecy w tym PZPNie, bo to jest niemożliwe żeby po jego wyczynach w naszym meczu z Pogonią dano sędziować mecze ekstraklasowe w których pokazuje się z jak najlepszej (w sensie swojej) strony. Żyro i Cwalina powinni zostać dożywotnio zdyskwalifikowani jako sędziowie piłkarscy. Postawcie się na miejscu piłkarzy... jak tu podchodzić do meczu gdy wystawiają takiego sędziego... jak z góry wiadomo iż wynik zostanie wyżyrowany... :-(
ja tyko jestem ciekaw dlaczego Kraków akurat tak mu sie nie podoba.
Może jak był na wycieczce szkolnej to lajkonik go buławą zdzielił albo smok ogniem oparzył.
tacy sędziowie w I lidzie to dramat.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)