Szczególnie tych, którzy tu włażą i próbują siać jakiś zupełnie niepotrzebny zamęt - często przy okazji psując niektóre tematy (ludzie z tematu "głownego" - zjeżdzają na tematy około zwiślackie). A szczególnie w.k.u.r.w.i.a.j.ą mnie ci którzy tylko tu przyłażą i piszą, że mamy jakieś kompleksy. Na miłość boską.....my mamy kompleksy....to wy tu włazicie i siejecie zamęt,próbujecie nas obrażać, dlaczego??? Bo widzicie, że Cracovia nie jest juz taka malutka, poczuliście nasz oddech na plecach, wiecie, że nie macie już wyłączności na I Ligę w Cracovie....tak tak jamniki. Teraz już nie mówi się o was jako jedynych Cracovskich I ligowcach - przestaliście też mieć monopol na media...bo Cracovia po prostu staje się coraz bardziej medialna.
WIĘC PRZESTAŃCIE P.I.E.R.D.O.L.I.Ć O NASZYCH KOMPLEKSACH I SPÓJRZCIE W LUSTRO
-
-
MAM DOŚĆ ZWIŚLAKÓW NA NASZYM FORUM
Mi oni zupelnie nie przeszkadzaja, lubie sie czasami troche posmiac z ich dowcipow.
NG - jeśli są kulturalni to mnie zupełnie nie przeszkadzają, jeśli prowokują to olewać ich trzeba póki w miarę grzeczni a banować bezlitośnie jeśli chamscy. I w czym problem?
Czy zasługują na ten temat? Paru prowokatorów-gówniarzy zaciera lepkie rączki z radości jak widzą, że ci tak gul skacze. Ciepłym moczem trzeba to gwardyjskie towarzystwo...
Po co dawać powód do dyskusji . Zupełnie nie rozumiem dlaczego się tak denerwujesz . Wchodzą bo forum jest dostępne a to jak się wypowiadają to inna rzecz. Po obu stronach nie brakuje ludzi którym kultura wychodzi z butów.
Jest moderator i czuwa więc uważam że temat zupełnie załozony pochopnie
" zakaz wprowadzania psów "
" Nie można odnaleźć żądanej wiadomości. Skontaktuj się z administratorem tego forum. "
aha
no bo juz skasowali moderatorzy :/
i rozumiem że to Cię martwi - czemu jeszcze nikt nie zaczął się rzucać że cenzura???
mażna by zrobić takie "archiwum mutantów", gdzie trafiałby skasowane posty i jakby ktoś chciał zażyć odrobiny masochizmu to by sobie tam czytał :)
ja bym jeszcze zrobił archiwum gdzie będa posty ludzi, którzy rzucają na powitanie gościom ku...wami dlatego że ktoś powiedział "dzień dobry" :/:/:/
tak w imie zasad.... :(
pzdr
Kocur... cicho.... to my jesteśmy prowokatorami tutaj.
pzdr
Arystokrata data Ci się zmieniła w sygnaturce.
Gazety dowieźli, czy koledzy potwierdzili? :))))
I gazety i inne.
NIe było mnie długo to dopiero teraz sprawdziłem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)