A nie jest przypadkiem tak, że mając karnet PURE można korzystać ze wszystkich ich klubów? Bo kiedyś się pytałem o Galerię Kazimierz i otrzymałem odpowiedź że można, no chyba że w drugą stronę jest inaczej... Co do cen to ogólnie wygląda to ciekawie. Bez umowy coś koło 320 zł. sobie nawet liczą, nie wiem kto się na to łapie... Z umową na 12 miesięcy 230-240zł. Mając kogoś znajomego, już tam uczęszczającego, myślę że spokojnie za tyle co on ma można też sobie załatwić (nawet nie tak dawno była oficjalnie taka jednodniowa promocja), a osoby zapisujące się długo przed otwarciem miały w granicach nawet 150 zł. Poza tym w okolicy pojawiają się coraz to nowsze kluby, więc z cenami za bardzo szaleć nie mogą. Perfect Gym (CH Zakopianka) otwarcie chyba jutro, a 15 marca w Solvay Parku Fitness Platinum. Chociaż coś czuję, że może tam trochę psem śmierdzieć...
Co do barw w Pure Bonarka nie jest tak źle, niemalże codziennie widuję ;)
-
-
Siłownia na kablu ile za miesiac ?
jezeli chodzi o cey w pure za open silka przy umowe na 12 miesiecy wychodzi 99zł miesiac, bez umowy 119, jezeli chcesz miec fitnes + silka wychodzi relatywnie drozej. ten karnet za 119 daje mozliwosc wstepu tylko do maciezystego klubu czyli tam gdzie kupiles karnet przy podpisaniu umowy masz dostep do wszystkich klubow. Pure ma bardzo konkurencyjne ceny bo open silka do platinium na armii królewskiej kosztuje okolo 160zl...
Ja trzy miesiące temu podpisałem umowę z Pure, na 12msc. miesięczna kwota zobowiązania to 190zł, przy czym trzy ostatnie miesiące mam za free, nie płaciłem opłaty `aktywacyjnej` a do tego pierwszy miesiąc miałem za pół ceny.
Jeżeli chodzi o Pure w Krakowie, to podpisując umowę w Bonarce, masz dostęp do wszystkich Pure w Polsce, bo to jest Platinum, jeżeli podpiszesz umowę w Kazimierzu, do Bonarki nie wejdziesz tak mi się wydaje.
W sumie to jestem zadwolony z Pure w Bonarce, siłka całkowicie opanowana przez naszych chłopaków, zAWsze jakieś barwy są :)
Fesz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dużo ludzi w Angelu? Czy można spokojnie
> poćwiczyć?
>
> Pure bez umowy byłoby odpowiednią opcją :-)
Byłem tam we środę na gościnnym wejściu. Ludzi dość sporo. Proponowali mi te dwa rodzaje umów, o których była mowa. Najtańsza oferta to 109zł z umową na rok i wejściem do godziny 15.
bo w Pure sprawa wyglada tak ze im wiekszy syf Ci wcisna tym wiecej laska z która podpisujesz umowe na Tobie zarobi... bez problemu mozna dostac 99zl przy umowe na 12 i ona cos wtedy tez przewijala o darmowym ostatnim miesiacu, albo 119 z tym ze musisz zrobic zlecenie stałe z konta, co miesiac sami Ci pobieraja
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)