nie no ty zrobiles...
-
-
Chicasky!!!
wiślaczka napisała : "Nam nie musicie nic pokazywać ,lepiej jest robić coś dla własnej satysfakcji i dla ludzi na swoim stadionie."
No i o tym wczoraj wam tłukłem na gg przez pół godziny:)
wszystko ok niech się bawią w oprave jeśli taka potrzebę maja... tlyko mam prośbe..nie wiem czy to wy ale jakies młode laski z kozlowka jechały z nami 164 po odrze w strone osiedli... i sie darły ...masakra...mogłybyście oszczedzić moim i wielu Pasiakom tego głosu;-) na meczu spiewajcie ile się da ale w autobusie ciiiiiiiiii;-)
a ja wlasnie wole zeby sie darly w autobusie niz na meczu :) Jakos mi nie pasuja ultradzwieki na meczu :) No chyba ze beda piszczec na Focha to bardzo prosze...:D
ale ci się humor z rana trzyma :-))))......ultradzwięku:))))
Zobaczysz co się będzie działo jak one wstaną niedługo i to przeczytają :P hahahhahaha.Masakra.
Pakuję się i wyjeżdżam do meksyku,nic nie mówcie chicaskom bo mnie będą kijami hokejowymi i "puszczkami" bić
Oo
-=KsC_Qr2nOw=- : Też jechałem tym autobusem. Te laski co jechały z przodu to faktycznie masakra. Takie piskliwe głosy że aż uszy bolały.
no ale na meczu drzec się moga.... wsród 8 tys ludzi mam mozliwość wybrania sobie miejsca takiego bym ich nie słyszał a w autobucie takiej mozliwości nie mam... ostatnie nie jeden chciał im powiedzieć by sie zamkneły ale po 1. głupio bo Pasiaki a po 2. ze laski;]
Dziewczyny - mam nadzieje, ze "puszki" beda widoczne ;-)
Bo ma zamiar cos wrzucic ;-)
"Bum sielalala po głebinie statek płynie, Bun sialalalaaa" - kojarzy to ktoś jeszcze ;)
Im więcej ludzi (nieważne czy to są panienki) zajmuje sie oprawami tym lepiej dla oprawy, a poza tym to, pszecież oprawa jest jedna wspólna, więc to chyba dobrze że będzie na ten cel więcej kasy. no bo pomyślcie sobie że taki brzydki opravca:-) będzie stał z puszka to nikt mu kasą nie rzuci a jak jakieś skompo odziane opravczynie będą zbierać to nawet sie kolejki do puszek utworzą!!!:-)
Nie mylcie pojęć. Chicas i Opravcy to dwie różne,odrębnie działające grupy!
Zajmują się opravą ale tylko tyle ich łączy! Wiec nie piszcie tekstow typu "skompo odziane opravczynie"...To tak jakby konkurencja.
ojoj...Lippi...muszę się nie zgodzić ze zdaniem- "odrębnie działające grupy"...a dlaczego to sam sie domyśl:)
tak apropo to ja ciągle widze tylko jedną dziewczyne która pomaga w opravach..................więc dlaczego mowa całej grupie ???
aha ....i poco kolejna grupa na Pasach ??....niech wszyscy bawiący się w ultraske zjednoczą się pod szyldem Opravcóv.......bo teraz to naprawdę ludzi potrzeba !!!
tą dziewczyną jest szefowa- Kaśka:)Moim zdaniem konkurencja jest zawsze dobra...Każdy każdego prześciga w tym, żeby być lepszym, to jest poprostu czysta walka:)
moim skromnym zdaniem jeste[cie na straconej pozycji :-(((
to jednak troszke kosztuje.............
aha wezcie przyklad z kaski :-)))
I wszystko obraca się wokół pieniędzy...ehh..jakie to życie jest ciężkie...ale:
W Nas Siła, Siostry...!!!CHICAS!!!!!!
Podstawą profesjonalizmu jest konkurencja (potrzebna wszystkim, nawet tym najlepszym)... :)))
A jeżeli chodzi o "puszczki" to postaramy sie by były na każdym sektorze i trafiły do każdego... Tak więc przygotujcie się na "otwarcie serc i ...portfeli..." ;););)
W Nas Jest Siła, Siostry...CHICAS !!!
"puszczki" ? Chodziło o puszeczki czy puszczałki? : ) Moga być na sektorze :> Lol, no to fajnie..nie wiem od kiedy ultraski tańczą z pomponami koło murawy , heheh ; )
Swoją drogą, gdyby nie art JasiaP o przodującym w czymś wiślaczkach pewnie by żadnego odzewu z tej strony nie było. Tyle w temacie.
konkurencja mowicie? no to ja Wam powiem ze takową juz mamy w postaci Legii, Wisly, Lecha i paru jeszcze innych ekip.
cosik mi sie zdaje ze takie rozdrabnianie na dobre nie wyjdzie - zwlaszcza gdy tak naprawde rozchodzi sie tu sprawa glownie o fundusze.
i tylko zeby nie bylo - nie jestem przeciwny calej akcji - uwazam tylko ze "w kupie" latwiej jest zrobic cos porzadnego.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)