Wychowanek Cracovii - Piotr Bagnicki - staje się postrachem trzecioligowych faworytów. Ma już na rozkładzie:
Motor (wyrownująca bramka w 84 min)
Tłoki (jedyna bramka dla Kmity, dająca remis)
Hetmana (bramka, jakby nie ona to bylby remis)
a teraz Hutnika (zwycieska bramka w 89)
A u nas robiono z niego sztopera
-
-
KMITA NISZCZY FAWORYTA
A ja go pamietam jako takiego drewniaka bez talentu...
A ja lubie czytac takie tytuly tematow :-)) wirtualny browar dla tego kto zgadnie dlaczego :-))))
i zeby nie bylo,ze rozmywam temat ... jak naszym nie szlo w II lidze,tzn szlo ale ciezko to bylem za sprowadzeniem bagna z powrotem,ale teraz uwazam,ze to juz nie ma sensu ... niby jeszcze mlody,ale juz nie nadrobilby tego czasu,w ktorym gizmo i baranek sie rozwineli.
KMITA to jest potęga!!
kur.wa ale jak on ta bramke strzelil to niech go ch.uj.sedzia pokazuje,ze wolny,a on upierdolil nawet nie zatrzymujac pilki.
Wiadomość zmieniona (05-09-04 00:05)
eeeno Hajra Fradi. Tak źle nie bylo. Pińć bramek u nas strzelił. W tym jedną - [b]najważniejszą[/b] bramkę sezonu 2001/02. Gdyby nie ta bramka, być może nie cieszyłbys sie teraz I ligą ;)
Niemniej zgadzam sie z lopezem. Nie trzeba bylo go puszczać. Moze by sie jak Baranek rozwinął. A teraz już za poźno:
po pierwsze primo - fucktycznie jest trochę z tylu
po drugie primo - po rozstaniu, którego za bardzo nie chciał chyba przestal lubić Cracovię
byłem widziałem;-)przyjechały cztery mpki.. hutnik wchodzi na sektor wszyscy postepowali z nimi jak z czyms bardzo delikatnym;-) nikt nie chciał by rozwalali cokolwiek by byli spokojni jeszcze przed rozpoczecięm meczu rozwalają brame wybiegaja zabieraja pare małych flag Kmity i zostaja spałowani i zgazowani przez Policje po czym wracaja na sektor . pózniej juz w sumie nic ciekawego się nie działo no mozna podkreslic tyle bluzgów na wisle co u nas;-) jada ostro po nich;-) szkoda ze wszystkich siedzacych na trybunach kmity wyzywali od psów itp. bo było paru Pasiaków którzy przyszli obejrzeć mecz poprostu....... jedynie no czerwona kartka dla Kmity i bramka w 87 min Bagnickiego z Wolnego...
taki urok wiosek................ale kroić kmite bez jaj to może dziś wjadą na jakiś tramwaj lub borek
te flagi były naprawde małe ;-) 1 m x 1m gdzieś tak...;-)
Marcin ... Borek gral wczoraj :) i bali by sie wjechac :)
a co takie dziadki ostre ??;)))
Jeden szczegolnie :)
Miś- no tak mi sie kojarzy ten koles. Z bida w Cracovii. Z nadziejami rozbudzonymi na wygranych derbach z Wawelem (wtedy spiker przekrecil jego nazwisko) i sprowadzeniem na ziemie przez Tloki. Z kolejnym sezonem, chyba jednym z gorszych w naszej historii... oczywiscie do faceta nic nie mam, bo go nie znam, ale chyba stac nas na lepszych graczy.
-=KsC_Qr2nOw=- ale akcja nie byla chyba na 'flagi' Kmity :D jak pewnie zauwazyles flage wzial sobie chlopak moze 16to letni.
Niech ich kroja.
Kmity nie trawie.
W ogole Zabierzow-brrrr.
Kmita zawsze kojarzy mi sie z FC Wisly...........
akcja nie była zaplanowana na flagi, chcieliśmy zająć krzesełka a flagi znalazły się w naszych rękach przy okazji. Nie ma powodu do dumy z tego powodu, no ale jakoś tak wyszło.Nas około 550-600.
pozdro
Nieznany ---- no akurat tego nie zauważyłem widziałem że flagi z nikły;-) Śmieszyła mnie jedna sytuacja;-) jak policja zapakowała was spowrotem do klatki pałowała a w środku w klatce stało dwóch ochroniarzy;] i nikt ich nie ruszył;]
[i]Autor: bolo64 (jerry.sylwex.pl)
Data: 05-09-04 22:20
Kmita zawsze kojarzy mi sie z FC Wisly...........
[/i]
Źle Ci się kojarzy
a co do Bagnickiego - zawswze uważałem że koles ma sporo talentu i bardzo ząłowałem jak od nas odszedł - myślę że miał szansę w ekipie pierwszoligowej się rozwinąć - szkoda że nie pasował mentalnie do druzyny...
z tego co pamiętam to Bagnicki przygrał sobie z dłuższym urlopem
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)