[url]http://forum.legialive.pl/viewtopic.php?p=206719#206719[/url]
Więcej tam co prawda wypowiedzi Wiślaków niż naszych - ale wiesz temat idealnie dla Ciebie do wypowiadania się - bo i nie jest na Wiślackim forum i nie dotyczy Wisły :-)))
-
-
Typ - coś dla Ciebie ;-))
<>
Wiadomość zmieniona (02-09-04 12:22)
ale do Legii mam ....... tyyyle kilometrów, a do was... mieszkacie na moim - naszym, osiedlu :)) fajnie że jest temat specjalnie dla mnie :))))
ps. a czy zauważyłeś żeby kiedykolwiek którykolwiek z legionistów powiedzial do nas żebysmy wypierd.... z ich forum na nasze ?!?!?!?!
czy ktoś zamiast Wisła pisze same bluzgi albo jak juz chyba ma gorączke to napisze Wisła ale z małej litery ?
na każdym forum można podyskutować i nikt nikogo nie traktuje w taki sposób jak wy gości ? coś w tym jest .....
nie zauważyłem tam w podpisach czy sygnaturach antypolonia czy inne, za to w Waszym forum jest pełno: pamiętaj psie...., antywisla itd :)
przekrecenie klawiatury anty na naty, ehhh
Wiadomość zmieniona (02-09-04 18:21)
ja nie do ciebie !!! :))))))))))))))
tylko do Rince winda :))))
wlasnie o to mi chodzi ze na zadnym forum, w tym naszym - Wislackim - nie ma tyle mięsa co tutaj :)
moze sie to kiedys zmieni ......
ja też nie do ciebie Kocur tylko do Rincewinda :)))
No widze ze cie strasznie boli Rincewind że na innych forach nas szanują, tu troszkę mniej...
Speszyl for ju: http://www.forum.legialive.pl/viewtopic.php?t=4870&start=0
Widziałem to przed naszym meczem z Legią w zeszłym sezonie i aż odkopałem bo warto. Ostatni post na pierwszej stronie i jeden z pierwszych na drugiej. PS, ciekawe czy to ktoś z tego forum...
Typ, kto ma od nas w sygnaturce NA TY Wisła? ;)
Rincewind, ja tesh do ciebie..
ale toast piję popołudniowym piwem..
pzdrw
Karv - a nie mogłeś mu tego "zapodać" na ichnim forum? mod a sam wprowadza tematy o innych towarzystwach :(
slash a za co niby mamy was szanowac? pare dni trzeba by spedzic by swinstwa jakie nam zrobil gTS spisac.
Kocur77:
[i]"wlasnie o to mi chodzi ze na zadnym forum, w tym naszym - Wisłackim - nie ma tyle mięsa co tutaj :)
moze sie to kiedys zmieni ......"[/i]
rozumiem, ze masz nadzieje, ze na kazdym forum bedzie tyle miesa, co tutaj??? :PPP
Autor: wardar (---.icm.edu.pl)
Data: 02-09-04 17:38
"slash a za co niby mamy was szanowac? pare dni trzeba by spedzic by swinstwa jakie nam zrobil gTS spisac."
Don't hate the player.. hate the game. - przetlumacz sobie..
Temat proponuje zmienić na KOŚĆ bo się psy zleciały
albo zmienic na: Typ do Ciebie ale bez Ciebie
zmienilem caly moj post bo... bana bym dostal :)
Wiadomość zmieniona (02-09-04 20:19)
Slash nic mnie nie boli - bawi mnie to że o naszym meczu na forum Legii dyskutują Wiślacy - temat jest prowokacyjny jak najbardziej - Wasze stosunki internetowe z Legią ani mnie ziębią ani grzeją...
to ja też mam coś dla Typa i jego kolegów:
:P
Jak się zaraz zaczniecie złościć to informuje - to jest taki żart.
Wiecie co robi dobrze wychowany gość jak gospodarzowi się nie uda żart?
(Bo Wy oczywiście jesteście dobrze wychowanymi gośćmi) Otóż: udaje , że mu się podobało i śmieje się z gospodarzem.
No to jak? - fajny dowcipas?
PS mógłby mi ktoś powiedzieć jak zamienić ten link na słowo "dlaTypa" ?
Wiadomość zmieniona (03-09-04 02:06)
Wardar, dziecko - zapamiętaj już że GTS nie ma od dawna
zacznij patrzeć trzeźwo - zaraz zaczniesz wypominać co było w latach 50-tych a moze i przed wojna :|
jesteśmy innym pokoleniem i nie grzebmy w gównie - bo znajdziemy tam co nieco i o Wiśle i o Cracovii - i po co ?
zajmijmy się tym co jest
ps. Knur :) niezłe :)))))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)