heh:) kiedy pierwsza lekcja?
-
-
Muzyka
Ja generalnie polecam HH/Rap R&B & Soul
a taki kozacki kawałek warty sciagniecia to : Snoop Dogg "Lay Law"
Snoop Dogg "Serial Killa"
PIH "Hawajskie Koszule 2"
The Beatnuts "Look around"
Mobb Deep "Get at Me"
WestsideConnection "Gangsta Nation"
i wiele innych ;)
Peace
Lipton słoń Ci na uchu stoi
BartAcid widze że Ty bardziej Queen i te klimaty:)
LiPtOoN: tez uwazam, ze to jest spoko kawalek ;-)
Caly czas go sluchalem... ale juz duzo wczesniej bo mam cala plytke na kompie ;-)
A slyszal ktos nowa piosenke "Peja - Kurewskie Zycie" ??
Zajebisty kawalek - nie wiecie skad mozna go, ze tak powiem "sciagnac" ?
Na "dc" nie ma :-(
Queen nie jest zły czasem go lubie posłuchać a ten zwłaszcza. Uwielbiam jazde na rowerze. Widziałeś "How High". Myślałem że umre jak usłyszałem ten kawałek w momencie szacha na rower.
Kid ja mam to piosenke jak co to na gg napisz do mnie
BartAcid - dobrze że potwierdziles ze to Queen bo juz sie balem ze masz to z tej przerobki niemieckiej maniurki,jak ona sie nazywala? "Blumsien"? (tak sie mowilo chyba,ale jak sie pisze to nie wiem)
[b]Co do Queen to czekam aż pewną ich piosenkę usłyszę u nas na stadionie i zobacze łzy u wszystkich Przyjaciół wokoło...[/b]
PS. "How high" nie widzialem,ale wszyscy mi mowia ze jest zajebiste! musze to ogladnac.
Liptoon dobre sety mas zna www.tranceaddict.com ! Polecam Paul van Dyk - Live At Energy 2000, Nu NRG - Live at Orgasmatron i Ronski Speed live in Sputnik. Naprawde miazga !!!!! i LOVE TECHNO ! =]
Też kilka setów:
http://globalclubbing.ru/mp3.html
Siakos sie sciaga te sety z tamtad? Bo wypatrzylem pare ciekawych ale jak klikam na wybrany to mi chce odtwarzac ze stronki, a jak daje save target as to chce mi zapisywac w htmlu :PP
Gotard mam wszystkie z tamtąd :)
No nareszcie jakieś linki ciekawe zaraz zapuszczam sciaganie.
Lipton tą piosenke nie tyko ty chesz usłyszeć. Jak ja jaą usłysze w okolicznościach wiadomych to chyba ocipieje ze szczęścia
Za te 20 lat za 3 ligi smak :)
[b][i]We're the champions[/i][/b]
Chuja_jaja nie sciaga mi sie z tych stronek. Jutro sprobuje jeszcze raz
Gdyby ktos mial jakies namiary na MP3ki z muzyka Preisnera bylbym very wdzieczny
Sprawa jest,dość ważna. Pomóc raczej mogą tylko zagorzali hip hopowcy...Znawcy gatunku itp. Licze moze na Adama Akustyka(?). Otóż poszukuje piosenki hip hopowej,raczej dosc starej,niestety nie znam ani tytulu ani wykonawcy,dlatego sprawa jest utrudniona...
Refren idzie mniej wiecej tak :[b] "kiedys napewno dołacze do ciebie ,kiedyś dołacze do ciebie, spotkamy sie tam w piekle lub w niebie bo kiedys napewno dolacze o ciebie[/b]
Sprawa jest dosc osobista,nie chodzi tu o super hit czy cos.Pewna bliska mi osoba ma bardzo duzo wspomnien z ta piosenka i z osoba ktora odeszła od nas pare lat temu,byla to "ich piosenka"...Licze na Waszą pomoc w tym jakże ważnym temacie...Pozdrawiam.
ktokolwiek?
Ta piosenka nazywa sie MBrother - Trebles, Trebles
no dobra .............dzięki....;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)