A Cyrankiewicz na to nie możliwe
-
-
"wisla pany" lol ?
arkapina napisał(a):
> najpierw przepraszam piotrd14 ten wczesniejszy post byl
> skierowany do dodo64
>
> ty chyba nie pamietasz jak bylo albo nie chcesz pamietac ( jest
> jeszcze 3 opcja jestes glupi) wybacz za takie slowa ale ty nie
> wiesz ze za komuny ten gwrdyjski klub i np legia ( bo to
> wojskowy ) mieli najlepiej!!!!!!
> jestes dobrym zawodnikiem i...... powolanie do woja nagle.
> stajesz sie dobrym zawodnikiem LEGII
>
> a gwrdia też radziła sobie całkiem nieźle przychodziło 2 panów
> oznajmiało że dana osoba gra w wisle od dzis i co nie bylo
> zlituj sie bo jak nie zgadzales sie to traciles prace twoja
> matka ojciec tez bo wszystko to przeciez panstwowe a prywatw
> niszczono......
>
> ale ty tego nie pamietasz i tacy wlasnie ludzie jak ty stworza
> kiedys gre jak to ZWIĄZEK SOCJALISTYCZNYCH REPUBLIK RADZIECKICH
> naszej polsce pomógł uratował ja i wzniósł naszą gospodarke na
> wyżyny.........
>
Najpierw juniorzy Wisły wprawili mnie w dobry nastrój wygrywając z Waszymi 3:0 a teraz Twój post doprowadził mnie do śmiechu.Nie będę się z Tobą licytował na temat komuny bo to nie ma sensu.
Skad wział sie ten pajac dodo64 ???
z reymonta :)
Jedyna racja to Wasza racja.
Dodo nie produkuj się, odpuść. Podaruj dzieciom słońce.
to mój pierwszy post tutaj :D
a teraz do rzeczy:strasznie mnie dziwi to ,ze caly czas przywołujecie tutaj historie ,ze cos tam za komuny niby było.Ludzie to bylo dawno,moze to i była prawda,ale cóż po pierwsze wiekszosc z nas i tak tego nie pamieta,a po drugie nie lepiej by bylo jakby panowala zgoda w naszym miescie.Kazdy moglby sobie chodzić (bez obaw) w koszulce swojej druzyny.Skorzystalibysmy na tym my kibice i kluby.Wiem ,ze to co pisze to utopia,ale nie rozumiem tej waszej nienawisci.Ja nie czuje znowu takiej nienawisci do Pasów,ale jak slysze co sie dziej u nas to jak mam o Was myslec pozytywnie ;/
zim zum - nie musisz...
15 letni np Santo nie nawidzi Wisly ze ta ukradla oswietlenie, pilkarzy, hymn i wiele wiele innych, a on nawet nie wie co to okragly stol, no ale musi wyladowac na kims nienawisc, trzeba kogos nienawidziec
Kiedys byl Brajt najlepszy w sieci, a teraz mamy Santo.
WiślakTS napisał(a):
> Kiedys byl Brajt najlepszy w sieci, a teraz mamy Santo.
>
Notabene przerzut.
dodo?
Mam pytanie - gdzie w moim poście była nieprawda - bo nie wiem?
Obiektywna prawda jest taka że "Jak długo na Wawelu" było najpierw hymnem kibiców Cracovii i tyle... A co do derbów '96 - o tym to chyba wszyscy wiedzą jak było... (mecz rezerw był tylko uszcypliwością - na którą oczywiście musiałeś się zjeżyć)
Harpax - jak Ci się coś nie podoba to jest wiele innych forów w Polsce... Nie uważam żebym zasłużył na określanie mnie mianem żałosnego...
Ogólnie temat jak zwykle bez sensu... kończy się zawsze tym samym... Z jednej i z drugiej strony.
no cóż.... :(:(:(
wiecie - oni na ten mecz specjalne szaliki robią - i to właśnie jest OZNAKA KOMPLEKSU!
dodatkowo proponuję koleżankom:
kartoniadę (wzorek w karykaturę Żyda)
baloniki (konieczne)
lody robione przez diody (może być w realu)
Wiadomość zmieniona (30-08-04 12:29)
tak typie musze na kims wyładować nienawisc i trafiło sie gTS'owi ...
Mozecie sobie pisac co chcecie, ale prawda jest taka, ze nie jednego z Was krew zalewa na widok tego szala.
Wiadomość zmieniona (30-08-04 12:40)
Wislakts:tak powinno być i tak będzie, nic tego nie zmieni.Dla mnie zawsze byliście, jesteście i będziecie znacznie gorsi pod względem poza sportowym
krew mnie zalewa gdy widzę te wasze pod każdym względem pierodlnięte szale, waszych kibiców, wasz stadion, wasz herb......Jednak wiem, że kiedyś maszyna stanie, a wraz z nią ucieknie maszynista.......już niedługo.........
tacy dwaj ehhh ta hipokryzja
Rincewind : jeżeli "Jak długo na Wawelu" było hymnem Cracovii to znaczy że jestes ofiarą Waszej propagandy.Jeżeli uważasz że hasło "... pany" było przez Was wymyślone to patrz zdanie powyżej.
Tacy dwaj:jeżeli wykonanie okolicznościowego szalika na derby jest oznaką kompleksu to znaczy że mamy kompleks w stosunku do:Parmy,Barcelony,Interu,Hajduka Split,Realu,Porto,Schalke i innych naszych pucharowych przeciwników bo z tej okazji też są wykonywane szaliki.Przeceniacie swoją wartość.Notabene sam taki szalik zamówiłem na (mam nadzieję)bardzo miłą pamiątkę.
dodo: pucharowe - rozumiem ale przecież na każdy mecz ligowy szalików nie robicie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)