Widze że są osoby na tym forum którym ciężko jest na duszy. Nie wiem o co wam chodzi, skąd tyle nienawiści. Tak prawda jest że wojtasik z forum Wisły to ja. Mnie to nie przeszkadza. Nie jestem psedo futbolowym fanatykiem który idzie tam gdzie lepiej grają, a uwierzcie takich na Pasiastym forum dużo, jak i na Wiśle. Kocham oba kluby tak samo. Wychowałem się na Cracovii i tu chodze od 1985, tak samo sprawa się ma z Wisłą. Co lepsze rozumiem waszą nienawiść do Wisły, a troche mniej rozumiem to uczucie Wislaków do was. Nie interesuje mnie zadymiarstwo, podjudzanie, i takie tam. Z racji swojego wieku - chyba wyrosłem z zadym, zawodu i innych nie mam żadnych powodów żeby nie lubić Cracovii i Wisły. Nie lubie jedynie Legii. Patrze na piłke realnie i obiektywnie i tak samo na sprawy w klubach, i może przez to nie jestem oślepiony na żadną z opcji. Cieszy mnie wszystko co dobre a smuci co złe. Moim zdaniem forum to takie miejsce na którym kazdy jak coś mu lezy na sercu może napisać, i to bez względu czy ma racje. Każdy z was ma prawo do krytki, i to mnie się bardzo podoba. Co chciałem, napisałem. Nie mam zamiaru sie ukrywac i udawać że ja to nie ja, i z kalpkami na oczach twierdzić że jest super choć wszystko wokół się wali - dla mniej zorientowanych to jest przenośnia i w żaden sposób nie tyczy się Cracovii. Ja tam pisać na forum Cracovii nie musze (juz widze te postu - bez żalu pegaz wydupcaj i takie tam).
Życze tym najbardziej nienawidzącym żeby dalej sie utwierdzali w swojej nienawiści, a reszcie duzo szczęścia.
PS jak ktoś ma coś konkretnego mi do zarzucenia zapraszma na moją poczte.
-
-
NIENAWIŚĆ
Wszystko fajnie tylko czemu nie na Hyde Parku do ciężkiej cholery
mam już tego powoli dosyć...
e no, jakaś zła karma jest dzisiaj czy jak??
gdzie sie w necie nie rusze sama napinka :(
Stary , nie przejmuj się tak.
Jakaś mania prześladowcza?
Czy wy wszyscy w tej "gazecie" tacy nadwrażliwi jesteście?
Zamknęli Ci temat dlatego, że już jest jeden o remoncie stadionu- tam trzeba bylo się wpisać, a nie dlatego , ze Cię prześladują bo jesteś "wojtasikiem" czy jakimś innym z forum wisły.
pozdawiam
Wiadomość zmieniona (24-08-04 02:18)
(cyt) [i]Autor: Rincewind (---.fastlane.pl)
Data: 23-08-04 23:40
Wszystko fajnie tylko czemu nie na Hyde Parku do ciężkiej cholery
mam już tego powoli dosyć...[/i]
a ja swoje: a nowych modów... jak nie było... tak nie ma... :(
Demek,widze ze liczysz na moda;)
pegaz jedna rada.. skoros tu nowy, to nie pouczaj na wstepie nie mowie o tym poscie ale o Twoim "debiucie" odnosnie naszego remontu
wojtasik-co tak nagle się ci przypomniało,że Cracovia ma forum???my Cie tu niepotrzebujemy ,serio.
pegaz dziwisz sie ze tak ludzie zareagowali?
szczerze mowiac kiepski miales pomysl na "przywitanie sie" z nami... zwlaszcza po takim meczu.
Bardzo lubie takie posty. Widac, ze kolega wklada swe cale male serduszko w napisanie tych kilku zdan. bo tak wlasciwie- dlaczego my sie nawzajem nienawidzimy? ;)
I jeszcze jedno- slyszalem, ze pokolenie kibicow krakowskiej pilki, chodzacych na Wisle i na Cracovie juz wyginelo, albo stalo sie pokoleniem chodzacym tylko na Wisle.
Nie no fajnie by się chodziło w barwach po Krakowie kiedy tylko nam przyjdzie na to ochota. Ale wszyscy wiemy, że niektórzy mają juz zakodowane, że trzeba zerwać szalik, albo obić ryja. Poza tym wątpie, żeby takie czasy nastały, chyba, że była by jakaś klęska żywiołowa, wszyscy kibice wisły i Cracovii wymarli a nowi nie wiedzieli by o przeszłości;)
I myślisz, że by to coś dało :D. A swoją drogą sam chętnie wyskoczył bym w barwach na miasto....sam....nie w grupie...i bez strachu, że dostanę w ryj (tudzież kosę pod żeberko),stracę szalik, ew parę ząbków....może kiedyś będzie normalnie
było by bardzo fajnie prezentowac 'na miescie' bez obawy swoje barwy ukochane.. jednak musimy sie z tym pogodzic ze nigdy tak nie bedzie :(
Nug Gerath napisał(a):
>....może kiedyś będzie normalnie
oby... :(
Chłopie punktujesz niepotrzebnie kibice Cracovii to kibice Anty Wisła i to się szybko nie zmieni bo szybko nie zapomnimy o tych wszystkich krzywdach jakie nam sprezentował G.T.S.
Niby jesteś taki dobry, taki miły. Kochasz oba kluby! Lubisz nas? A powiedz mi dlaczego po naszym meczu z ptakovią, po naszych nerwach na działalność sędziego Żyro, założyłeś post na forum *** i tak nas obsmarowałeś, że aż w gazecie to wydrukowano...
dokladnie. pamietam doskonale co wtedy napisales zdjeciorobie i hipokryto.
:/
mnie sie zawsze przypomina, jak czytam szanownego kolege - Wojtasika, babcia mego serdecznego kolegi.
Otóż jak nas namwiala, co by jej drwa porąbać - ze nam winka poleje (domówki niedobrej, octowej), to kolega jej gadal: PÓŹNIJ.
A babcia:
PÓŹNI TO SIE POSRAL WOJTASIK W KUŹNI.
tak nam mówila.
Aczkowliek Wojtasik ma sporo racji w swoich post-absyntowych postach.
bo nie piłce się chłopaki życie kończy. Wexcie czasem jakąś dziewczyne do kina.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)