Albo jakieś ciekawe wyjazdy z Lat 90, Coś o Sieprawiu dodał i początkach kibicodziałalności na Kałuży.
-
-
Dawne czasy...
a moze o Trollu? :D
napinacz- Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a moze o Trollu? :D
Jak znasz temat to bardzo chetnie,dawaj chetnie posluchamy. JEsli to opowiesc z dawnych lat oczywiscie to nawijaj
Mam wrażenie, że rok 2008 to dla Ciebie też dawne lata, lata dzieciństwa. Dajcie coś z tego okresu!
DNL_KKS Napisał(a):
> Mam wrażenie, że rok 2008 to dla Ciebie też
> dawne lata, lata dzieciństwa. Dajcie coś z tego
> okresu!
A moze nie znam daty co nie ? Dlatego pytam zeby odpowiedzial
o rany boskie :D
W ogóle powiedzcie kto to ten troll od tego zacznijmy... :D
to taki stary kibic co w dawnych czasach zabijał smoki i gwałcił dziewice. Ale to było za Stawowego w niepamiętnej już epoce :)
Nie,
Była to knajpa na rynku głownym, absolutnie przejęta przez naszych połowa lat 90-tych, Jak dobrze pamiętam wielu Skinhead-ów tam przesiadywało w tamtym czasie
Była na linii między Wiślną a Bracką.
Troll, Stara Wozownia, Dab... bywały akcje...
I co sie stalo z ta knajpa ?
72 dni później
Własnie. Co sie stało ze Skinami na Pasach? Nie kręci to już młodego pokolenia?
xddd Napisał(a):
> Własnie. Co sie stało ze Skinami na Pasach? Nie
> kręci to już młodego pokolenia?
założyli rodziny,zapuścili włosy...
No dobrze. Ale naprawde nikt , nikt nie kontynuuje tradycji, nie ma młodych chetnych żadnych? Wielka szkoda.
rany boskie...zabrać go stąd ! :D
No chyba ciebie.Jak nie ma nikogo to ja tez zapuszczam wlosy xD
[IMG]http://i43.tinypic.com/oh6cjq.png[/IMG]
Dzieciak ( xddd ) nie wiem czy zauważyłeś ale mamy rok 2011 a nie lata 90-te. Nie ma już skinów na trybunach w Polsce a jeżeli ktoś nadal bawi się w subkultury to ma mentalność nastolatka.
OiOiOiOiOiOi!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)