Witam....... mam pytanie do kibicow Pasow..... a w szczegolnosci tych mieszkajacych w Krakowie.... a mianowicie ....... jako ze nie jestem z Krakowa tylko z Brzeska... wiec nie jestem az tak bardzo w temacie, jezdzac na mecze Cracovii (jestem na kazdym) chciałbym sie dowiedziec...... czesto czy to jadac na mecz czy wracajac zatrzymuje sie w Prokocimiu... czasami na drobne zakupy(alkoholowe) czesto tez czekam tam na autobus powrotny. Moje pytanie brzmi.... czy chodzac po Prokocimiu w barwach Cracovii jestem narazony na oklep ze strony np. Wisły.... słyszałem ze to dzielnica CRACOVII i to PASY tam rządzą....a nie mam zamiaru sciągac barw CRACOVII i chowac ich pod np. bluze czy kurtke ..... nigdy tego nie zrobiłem i nie zrobie....wezcie tez pod uwage to ze jezdze sam na mecze. Nie myslcie tez ze sie boje.... jak by doszło do czegos na pewno bym nie spier...... no ale jak by ich było kilku nic bym nie zrobił. I tak jak mowie nie mam zamiaru sciagac barw CRACOVII nie wczesniej jak dopiero w domu..... Wiec pytam sie was szanowni koledzy czy chodzac po Prokocimiu w barwach PASOW jakas psiarnia mi geby nie obije czy mam lepiej uwazac.... z gory dzieki za odpowiedz....... POZDROWIENIA... tylko pasy
-
-
Czy moge dostac oklep...???
bóg jeden wie
Po Nowym Prokocimu jak najbardziej możesz chodzić w pasiastych barwach, na Starym wolałbym uważać , tylko teraz niewiadomo na którym z nich robisz zakupy alkocholowe :)
TAM GDZIE JEST TESCO...... NIE WIEM CZY TO NOWY CZY STARY PROKOCIM
NowyB blisko.... :(
pochodź tak przez tydzień i zdaj nam relacje :D
Spokojnie Mojzesz ! ale trzeba uwazac bo czesto pieski kupuja cos w tesco :) na samym Nowym Prokocimiu jest paru piesków ale jak cos by Ci jebneli to daj znac jest ich moze z 5 wiec dobrze ich znamy
Pozdrowienia z Pasiastego Prokocimia :)
KIEnY Pn....... dzieki za rade zapamietam...........pozdro
KIEnY Pn daj numer, zeby wiedzial do kogo ma dzwonic hehehe
wislak zmien podpis na gwardyjskie
Wiadomość zmieniona (22-08-04 23:05)
santo wkurwiasz mnie gnoju i w koncu cie znajde na tych Siemaszkach a mieszkam bliziutko.Czy w kazdym temacie musisz sie wpisywac napinaczu ?Szczylu pamietasz jak Cracovia byla poprzednio w 1 lidze? Nie,wiec skoncz z ta jebana napinka i gowniarskimi docinkami.
w kazdym temacie musze sie wpisać a w co drugim ponapinac jak Ci nie pasuje to nie czytaj tego forum a Cracovii w I lidze nie pamietam bo niby w jaki sposob ?
Tesco to Nowy Prokocim, w sumie teoretycznie nic Ci tam nie grozi ale jak już ktoś napisał mozena spotkac czasem w Tesco jakiś wiślaków
STary Prokocim??:> bez żadnego problemu sie tam bujam w koszulce Pasów....
Browarnick nie znajdziesz santa na Siemaszkach bo to 15-letni kibic-napinacz internetowy
eee Prokocim Looz ;) w koncu tam mieszkam ! Barw uzywaj do woli .. :)
no browarnick napisał Ci kolega że mnie nie znajdziesz bo jestem napinaczem nie kibicem ...
Browarnick
chcesz znaleźć Santa?
służę pomocą...ja odpuściłem bo faktycznie 15 lat ale w piłkę dobrze gra ;-)
jak chcesz to podbij u nas na meczu...rwd
ba bardzo dobrze
rwd ,santo juz zlokalizowany,ale ze wzg na jego wiek (podobno 16 l i nieszkodliwość w realu) tylko żólta kartka.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)