Delikatnie Wam tylko uwagę chciałem zwrócić, tak ekumenicznie, a Wy od razu wielkie halo...
Zac skoro widziałeś to jakiś czas temu to może napisał to ten sam, który teraz byki Wam na forum co rusz wali.
Jeżeli o sygnaturkę chodzi, to też pewnie od Was zerżnięta...
-
-
O co chodzilo z Gorawskim??
JEDREK76
Jakis czas temu czyli wczoraj (w temacie dotyczącym Bydgoszczanina, tak dla jasności sprawy)
Tomecki czytaj uważnie, to jakiś czas temu, to było do chłopczyka - Zaca.
Sygnaturka w dalszym ciągu uważam, że od Was zerżnięta i dlatego z błędem!
ale od transparentu sie odpierdziel bo ortograficznie jest ok :)
Dobra, dobra królu, Sam go układałeś???
Cracovia - Jagiellonia (racja Maciusiu)
.......Prof. Janusz Filipiak, współwłaściciel Cracovii
- Ja na mecze Wisły nie chodzę i nie mam ochoty chodzić, ale wczoraj w telewizji był mecz z Legią i q-rwy leciały przez cały czas...
Wisła - Real
......Silną grupę wystawiła Cracovia. Menedźer Albin Mikulski stale gości na obiekcie przy ul Reymonta. Bodaj po raz pierwszy przyszedł natomiast prezes Janusz Filipiak. W przerwie, gdy jeszce był remis 0-0, Filipiak z uśmiechem komentował wydarzenia......
jaki tu zrobicie (zrobimy) transparent?????
Wiadomość zmieniona (23-08-04 20:46)
co do Mikulskiego to bym na waszym miejscu dal sobie luz bo to jest menadzer a jak mu naciupiecie to nam zrobicie przyjemnosc bo u nas sie go tez nie lubi
a na Filipiaka.. lapcie go za slowka, zasluzyl sobie
jedna uwaga wypowiedz Filipiaka byla po meczu Cracovia-Jagiellonia
heheh
kocham takie tematy :)
ja też... a jak coś napisze... to mi znowu północny wyskoczy że czeka na opis rodzinnej historii... więc wolę nie dawać upustu mej nienawiści do ubecji... ;)
To chyba oczywiste ze nie chce grac w cracovi.Nie wiem czemu sie tak oburzacie!kazdy chce grac w najlepszym polskim klubie i miec za plecami armie WIERNYCH kibicow.Gora to porzadny chlopak
WISLA-historia i tradycja ktorej nie dorownacie!!!
Przecież nikt tu nie obraża piłkarza. Moim zdaniem jest dobry i zabawny. Poza tym jest pozytywny ortograficznie:D
papay--zamów sobie wizytę na Babińskiego !!!!
"armie WIERNYCH kibicow"-----o tak ;)))
papay, chodzi Ci o tradycje i historie powojenna? :) no to sie zgodzic musze ze w tym Wam faktycznie nie dorownamy :)
Gorawski niec idzie sie jeb** ! H** mu w du** !
dementor na tej foce jak napoleon w egipcie.
kuka, kuka... zaraz nos temu sfinksu co go nie widac odstrzeli :))))
Co żeś się przyczepił... (tu powinien być epitet typu: ubeku pie****ny... ale nie bedzie:P) ? W innym temacie małolata opierdzielasz za ortografię, a nicku z dużej litery to już nie łaska napisać ?? Co kilka dni bedzie zmiana sygnaturki... pasiastego Egiptu dalsze części niebawem.
DEMENTOR,
a wbili CI (tu powinien być odpowiedni epitet, ale nie bedzie :P)do paszportu pieczec zes se browar kupil ?
bo widze ze biale skarpetki masz, a bez piwa na slońcu sterczysz.
PS. podaj date na fotke z wielbłądem to sie do kumpla na neta zaanonsuje.
A wbili mi cholery, bo nastraszono mnie że trzepią jak cholera to tylko 3 litry gorzoły (o3wiście w celach LECZNICZYCH) na Okęciu na bezcłówce zakupiłem i musiałem dozaopatrzyć się w ichniejszym duty-free shopie, normalnie szok... w środku 4 kolesi z kałaszami i na dzień dobry paszport zabierają i "misia" wbijają że zakupy zrobiono i że więcej nie chcą widzieć w sklepie.
PS. Zdjęcie z wielbłądem przewiduje na pierwszy tydzień września... ale może zmienię kolejność... obecna sygnaturka do najbliższej niedzieli... a w poniedziałek nowa... czekaj z niecierpliwością to zobaczysz jaka będzie ładna :)
Wiadomość zmieniona (25-08-04 08:37)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)