Dzwoniłem do klubu zasięgnąć informacji co do odbioru biletów na Piasta, i dowiedziałem się od miłej pani sekretarki, że narazie nic nie wiadomo bo Piast nie chce nam przysłać biletów do Krakowa, a ona nie rozumie dlaczego. ciekawe, czuję tu spisek szyty grubymi nićmi. he he :) czy ktoś słyszał coś o tym niecnym podstępie.
WSZYSCY DO GLIWIC!!!!
-
-
PIAST NIE CHCE PRZYSŁAĆ NAM BILETÓW
ja sądzę, że SZCZAKOWIANKA jest w to zamieszana. to dobry pretekst odbierzmy im 4 punkty!!!!
ja bym wziol wiecej bo pomimo iz mieli tylko -10 to juz przed koncem tej rundy nas wyprzedza.
Piast moze boi sie ze nie zaplaci Cracovia za bilety. Ktos musi chyba sie od was poswiecic wziasc kase i wyruszyc do Gliwic.
inna sprawa ze niby maja dać 150 biletów a pojemnosc stadionu to 6 tys (4 siedzace ,2 stojace) więc te 300-400 mogli by dać
Nie mogli by, tylko przepis ich do tego obliguje.
Radar ponoć oficjalnie mają stadion na 3000 (taki jest zapis pewnie w licencji) choć znalazłem info że jest tam ok. 3400 krzesełek plus miejsca stojące - znam dobrze Gliwice wiem gdzie jest ten stadion ale nigdy nie byłem na nim więc ciężko mi zweryfikować tę wiadomość...
Karvin skoro znasz dobrze Gliwice a nie widziałeś stadionu to być może problem leży w tym , że on NIE ISTNIEJE, to by wyjaśniało kwestię biletów
MARSZ MARSZ MARSZ DO BOOOOOOJUUUUU MARSZ
a widzisz nie patrzyłem na to w ten sposób:-))))
A ze stadionem to prawda jest taka że w trakcie moich częstych pobytów w Gliwicach (bywam tam kilka razy do roku) jakoś nigdy nie bylo okazji żeby iśc na mecz - nie wiem kiedy ostatnio Pasy grały z Piastem, a do tego Gliwaczanie ostatnimi czasy nie byli zbyt atrakcyjną druzyna do ogladania...)
Karvin wejdz sobie na ich głowna strone i tam jest napisane 4000 krzesełek i 2000 miejsca stojace a nawet jakbymieli 3400 to 10% to i tak 300 szt
nie 10% tylko 5% mają przekazać
to raz
daen wziąłem z www.stadiony.com gdzie podają pojemność 5000
z tego 3450 krzesełek - reszta stojące.
no to ja juz nie wiem jak jest naprawdę;-)))
może mają dopuszczone tylko 3tyś...
Myślę, że ważna w tym wszystkim jest pojemność klatki dla kibiców drużyny przyjezdnej , a nie to ile miejsc powinni nam zagwarantować.
[align=center]Przeciez na swojej oficjalnej stronie wyraznie napisali:
[b]"Stadion Piasta, stadionem dla wszystkich"[/b]
[img]http://www.piast.gliwice.pl/obiekty/okrzei_nowe_c.jpg[/img]
Stadion na którym rozgrywa swoje mecze I i II zespół seniorów Piasta Gliwice mieści się przy ulicy Okrzei.
Ilość krzesełek – 4 tysiące
Miejsc stojących – około 2 tysiące
Wymiary: długość 108 metrów, szerokość 65 metrów.
Ceny biletów 10 zł - dorośli
Parking 2 zł.
Młodzież do lat 13 - wstęp wolny
Karnet na wszystkie imprezy Piasta - 50 zł za rundę
Karnet na miejsca numerowane - 100 zł za rundę
Telefon - 231-42-20[/align]
ups ale duuuuuuuuuuuuuuuuuza fotka ;P usuncie ją jak przeszkadza :)
No nie źle się prezentuje! I oświetlenie jest ;-) !!!!!!!!
Ja sie tylko tak zastanawiam. Skoro piszą "Stadion Piasta stadionem dla wszystkich" - to czemu nas nie chcą wpuscić? Oj chyba donose proboszczowu Haręźlikowi z Wójtowej Wsi...
mam nadzieje że jutro jeszcze bedą miejsca do gliwic
marcin_ksc:obawiam się,że może być z tym ciężko, ale warto spróbować,powodzenia
Krzesełek jest 3200 ale tak naprawdę nie ma sektora dla gości.Za bramką jest klatka tylko że mała.Jak tam zmieścić 150 waszych kibiców nie wiem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)