niesamowicie bardzo Pilnie potrzebuje zdobyć szal Hutnika Nowa Huta ma moze ktos?
Wiadomość zmieniona (15-08-04 14:02)
-
-
Szal Hutnika !!!
mam recznik skrojony na obozie:P
HELP !!!!!!!!!
No to skoro ci tak bardzo potrzebny to czemu poprostu nie kupisz ?
na tomexie sa szale hutnika ...
p.s wróciłem :P
Trzecia liga się zaczyna popytaj na meczu napewno mają jakieś stoisko z pamiątkami.
Wiadomość zmieniona (17-08-04 23:49)
aiers - Ty jestes ze szkolnego?
widze ze szybko zmieniasz barwy, jeszcze 2 lata temu byles biało - błękitno - niebieski. i jestem tego pewein na 100%
na 100 % to ty jesteś gejem !!!!
wiem kto ma najnowszy szal wisla nowa huta ale to nie o to chodzi:)
AieRS prawda to? :>
wczesniej myslalem,ze jest dwoch AieRSow(albo i wiecej :D ) ale teraz sam nie wiem :D
jestes przerzut,ten o ktorym pisze murdock czy ktos inny?
pytam tak z ciekawosci :D nie musisz odpowiadac
Wiadomość zmieniona (18-08-04 16:52)
Cracovia a przerzuty - temat rzeka...
Kup tam gdzie kupujecie szale Wisły.na Wasz nowy "dywan" bo z tego zabytkowego śmieje się juz cała Polska.
nie wiem czy jest dwóch aiersów, ale ten jest ze szkolnego bo takie jest IP, ale jakies 2-3 lata temu siedzial na czacie tylko z dopisem HKS zamiast KSC, noi dało sie zauwazył jego tagi na nowohuckich murach.
pozdro
browarnick szaliki to wisła kupuje ze skałdek członkowskich ... dziwnym trafem wszystkie szaliki Pasow wiszące na płocie są nowiutkie ... no ale to z nas się smieją że mamy szalikow psiarni na cały łuk ...
santo już ci kiedyś pisałem ,że masz niewielkie pojęcie o klimatach derbowych a w szczególności krojenia barw.My mamy same nowiutkie,bo coraz więcej kibiców Cracovii "budzi" sie z uspienia i kupuja barwy swojego nowego (starego )klubu.Najlepsi sa ci przebudzeni którzy maja 18-20 lat i usnęli zanim Cracovia była w 3 lidze.Ale u nas nazywacie ich "kibice sukcesu"a u was uśpieni rycerze.
Murdock chyba cię pojebało za Hutnikiem nigdy nie byłem i nie pierdol mi tu głupot byłem 3 razy na meczu Hutnika raz z Monaco z jareckim i 2 razy z chłopami żeby zobaczyć jak tam jest ale nie pierdol mi ze byłem za Hutnikiem zresztą co ci się będe tłumaczył.3 rok juz chodze na prawie każdy mecz na Cracovie mam nawet bilety.Nie pierdol mi tu takich farmazonów.Jak chesz możemy się spotkać to pogadamy sobie..?A co robissz na tym forum to chyba z dawnego przyzwyczajenia?
Wiadomość zmieniona (19-08-04 00:48)
to tyle w tym temacie można go zamknąć..
a napisy na scianach "aiers szkolne hks", m.in. na budce z preclami na CA przy placu centalnym? niestety tej budki juz nie ma, a dobre tam precle były:/
a na forum nie syp nazwiskami może?
nie mówie, ze na mecze Hutnika chodziłeś, ale byleś za Hutnikiem a teraz nazywasz siebie wiernym kibicem pasów. nia mam zamiaru sie z Toba kłócić, bo to niema sensu, takie napinanie się ktore do niczegoi nie prowadzi.
pozdro dla wiernych
murdock, jak na mecze Hutnika nie chodził, to co sie do niego przywalasz, ehhh ?
Każdy ma swoją wolę i jak gościu chciał być kibicem Cracovii to nim został i tyle. I bardzo dobrze zrobił!
Pozdrówki!
Ps. Moze gościu niewiedział co to Cracovia na początku. W dzisiejszych czasach o przynależności klubowej na początku z reguły decyduje osiedle w którym się ktoś wychował. Komuś wtedy przypisuje się od razu przynależność klubową.
Wiadomość zmieniona (19-08-04 07:05)
Chłopie ja mam 16 lat Cracovi kibicuje od 13 roku życia wczesniej mnei piłka pierdoliła co ześ się tak przypierdolił wracaj na swoje forum.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)