Jutro wyruszam do Grodu Kraka. Może pojadę z moim szefem ok 12, a może pociągiem. Wracam do Gliwic nocą.
Klik!
-
-
(paj.cyk) Pajacyk
kick!
FRIK:)
wygrali :-) klikuś :-)
CLIC;)
Ten świat w którym żyjemy przemija. Żyjecie złudzeniami. Tak jak przeminęły komunistyczne bary mleczne i komitety, tak samo przeminą kolorowe neony i samootwierające się drzwi do przepełnionych towarem supermarketów. Ropa zacznie się kończyć. Będziemy za kilkanaście lat stać w takich samych kolejkach jak za Komuny. Na tym świecie szczęścia osiągnąć nie sposób. Nic nie trwa wiecznie. NIC. kapitalizm również. Jego dni są policzone!
ale jutro wygramy Geoś ? :-)
klik
Z punktu widzenia nieskończoności nie ma to żadnego znaczenia. Byłem przed meczem w Łagiewnikach o 15.00. Ten świat się kończy. Prawica tego zupełnie nie rozumie. Naprawiła mi się pralka sama. Sorry, że bez związq, ale od 2 gadzin naprawiamy z żoną. Kapitalizm nie przetrwa. A co się wyłoni? Nie wiem.
znaczy jak się naprawiła sama to co się z nią dzieje od 2 godzin ?
CLIC;)
Pralka się naprawiła sama, ale chyba coś w nią weszło. Jadę do Wodzia, wracam w poniedziałek rano. Wiozę tam z sobą dwie kobiety, flance porów i selerów. Muszę jeszcze qpić kilo cebulki dymki. Dziś się rozstrzygną losy. A ja qźwa mam od 18 do 21 wykład z socjologii z zaocznymi górnikami. Kij z tym, meczów się w życiu naogladałem, jeden więcej, jeden mniej.
No to ciał!
biorę dziś remisik :-)
klik
klik
remisik wzięty :-)
klik
CLIC;)
klik
CLIC;)
klikuś
CLIC;)
klik
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)